Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudom a simem a...

Miért nem tudom a simem a sims 3-ban egyetemre küldeni?

Figyelt kérdés

Opal Suarley fiatal felnőtt lett. Van egy mániám, hogy nem szeretem, ha a simeimnél nincs a családfában utód. A másik mániám meg, hogy szeretem, ha sok gyereke lesz a házaspárnak. Szóval, gondoltam, kutyaharapás szőrivel, letidom a gyermekszülős korszakot. Miután meglett az ötödik is, negcsináltam, hogy ne csak 8 napja legyen hátra a felnőtt kirig, hanem újból fiatalfelnőtt legyen (és nem ez a hiba, egy másik háztartásban többszörösen fiatalítottam a simeket, végül mind az öten egyetemre mentek).

Mivel Opal minden jártassága a maximumon van és minden könyvet elolvasott hozzá pluszban (és max jártasságú simet is küldtem egyetemre, szóval ez se a gond), gondoltam jó hely lenne az egyetem neki. Elküldtem, be is töltötte az egyetem várost és utána semmi; választhattam háztartást, de Opal nem volt ott. Visszatértem Opalékhoz és azt jelezte, hogy Opal nem jelentkezett egyetemre. Ezt kb háromszor eljátszottam, aztán elegem lett.

A gond az, hogy Opal édesanya? Ez esetben már nem mehet egyetemre? Vagy a gyerekeinek el kell érnie ehhez egy bizonyos kort? Ha igen, mi az a kor?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. jún. 22. 00:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos nem az a gond,hogy anya. Nekem elment 2 gyerekkel is.
2014. jún. 22. 10:07
 2/2 anonim válasza:
Találtál esetleg rá valami megoldást? Nekem ugyanez a gondom, betöltött az egyetemváros és nem voltak ott a simeim, csak az a Sims 3 játékpanel, ahol beköltöztethettem vagy választhattam háztartást... :(
2018. máj. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!