Fellöktem a gépemre az assassin creed 2, de valami miatt az ubiosoftos launcher vagy mi nem enged át nem tudom mit kell csinálni. Segítenél?
Ezt találtam és lefordítottam magyarra:
Néhány anti-vírus és tűzfal szoftverek, ritka esetekben, megakadályozza a Ubisoft Game Launcher a megfelelően kommunikál a Ubisoft szolgáltatásokat. Kérjük, győződjön meg róla, hogy frissített víruskereső, tűzfal van telepítve. Egyes szoftverek kell eltávolítja a számítógépről a játék.
Programok ismert, hogy zavarja a Game Launcher:
ZoneAlarm
NetLimiter
Avira
Comodo
Hamachi
Rogers Online Protection
végső Arena
CA Security Suite - "My Kids"
Hibaelhárítási Proxy kérdések
Proxy problémák léphetnek fel, ha csatlakozik proxy szerveren keresztül az interneten. A Ubisoft Game Launcher használja a Windows beállításait a http proxy, de bizonyos konfigurációk is problémák merülnek fel.
Ha csatlakozik az internetre egy proxy, kérjük, próbálja meg a következőket:
Indítsa el a Ubisoft Game Launcher
Kattintson a "Beállítások"
Ekkor meg kell adnia a proxy host és proxy port értékek beállítása a proxy. Ön általában megtalálják ezt az információt:
Nyissa meg az Internet Explorer és az Eszközök -> Internet Options
Kattintson a Kapcsolatok fülre, majd a LAN-beállítások.
A Proxy HostName (cím) és a Port megtalálható ebben az ablakban.
Ha nem tudod, hogy ezt az információt, vagy nem tudja, hogyan, hogy megtudja, a proxy beállításokat, akkor lehet, hogy a kapcsolatot az ISP vagy a hálózati adminisztrátor nem engedélyezte.
egyéb kérdések
Ha továbbra is problémái vannak csatlakozás Ubisoft szolgáltatások a Game Launcher, kérjük, forduljon a támogató csapat support.ubi.com.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!