Leauge of Legends-be Pantheon vagy Fiddlesticks az erősebb?
Attól függ milyen szerepben.
Pantheon topra eléggé erős, és nem is bannolják gyakran. 6.szint után az ultijával távolról is jól lehet engagelni, és megfordíttani veszettnek tűnő helyzeteket is.
Fiddle is jó champ, midre régen sokat vitték, de most az eléggé out of meta, junglerként viszont simán tudja carryzni a meccset, oda szerintem jó, viszont 1350 IP-ért ott van az Evelynn, aki szintén AP jungler, és a mostani állás szerint az egyik legjobb.
Rengar szét van nerfelve, ha ügyes vagy, akkor okés, de szerintem így már nem olyan nagy szám, meg ugye 6. szint előtt nem tud olyan könnyen gankelni, mint pl Evelynn vagy Lee Sin.
Sindra szerintem nagyon OP, iszonyat bursttel, nem véletlenül használják sokat LCS-ben. Ellenben elég skilligényes, tipikusan olyan champion, akivel sokat kell gyakorolni, hogy értékelhetően játsz vele, ha Master Yi a nehézségi skála egyik vége, akkor Orianna és Sindra az ellenkező végén van ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!