Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy lapotopom, ami nagyon...

Elitofsly kérdése:

Van egy lapotopom, ami nagyon felmelegszik, ezen játszok a league of legendsel, amikor nem meleg akkor 40 fps-sel fut amikor meleg meg akár lemegy 0-áig, ez azért van mert forrró a gépem?

Figyelt kérdés
Nemrég kipróbáltam hogy ha valamelyes módon lehűteni a gépem akkor az egész körben 30-40 fps-em volt,másnak is volt műár ilyen problémája?

2014. aug. 19. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Esetleg nem bírja a géped a játékot, főleg hogy csak egy laptopról van szó nem számítógépről.

Öcsém úgy oldotta meg, hogy vett egy laptop hűtőt, úgy emlékszem 1500-2000 Ft-ért már vehetsz egy normális minőségűt. Nem lett tőle jobb a laptop, de legalább nem forrósodik fel olyan gyorsan és simán le tud játszani 4-5 menetet lag nélkül.

2014. aug. 19. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezért szokták volt mondani, hogy a laptop nem játékra való...

Lehet kiadni rá, meg visszavinni a szervízbe, hogy kitakarítsák és újrapasztázzák, csak minek, mikor asztaliban ugyanazt a teljesítményt megkapod 40-50k-val olcsóbban és még nem is melegszik?

Egyébként én nem próbálkoznék vele egy darabig, mert ha ennyire komolyan visszaveszi a teljesítményt (azért teszi, mert megpróbál lehűlni), akkor haza is vághatod a melegedéssel.

2014. aug. 19. 12:57
 3/4 gombasandras válasza:
Azért vigyázz vele mert nekem is melegedett, de pont leszartam aztán leégett benne a vinyó, azután tescos laptophűtòt használok és teljesen jó, sőt nyáron még engem is hűsít, am Trust márka...
2014. aug. 19. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy a laptop nem elsősorban játékra való de egy normális hűtéssel nagyon könnyen kiküszöbölhető a probléma. Én mondjuk beleválasztottam és majdnem egy 10ezer forintos laptop hűtőt vettem, de nagyon meg vagyok elégedve vele. Nekem is voltak ilyen problémáim bár nem ennyire drasztikus inkább csak enyhe fps lagg. De mióta megvan a laptop hűtő azóta semmi ilyen gondom nincsen. Amúgy meg ha már régen lett rendbe rakva a gép akkor ráfér egy újratelepítés meg egy pasztázás. Amúgy ha hűtőt veszel akkor csak is CoolerMaster vagy a vele egy kategóriában lévő hűtők közül válassz. Nekem ilyen van: [link]
2014. aug. 21. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!