FELMELEGEDIK A LAPTOP. Az utóbbi 2 héten gyorsabban felmelegszik mint szokott és lassabban is működik. A kanapén ülve szoktam használni úgy hogy egy könyvet teszek alá. Lehet azért van mert nem tud szellőzni? Mit tegyek alá? Vagy mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Ez a laptop már vagy 8 éve biztos meg van.2013. aug. 7. 12:10
1/4 anonim válasza:
Könyvtől tud szellőzni. Párnára, szőnyegre, takaróra, fotelbe rakva fordulhat elő, hogy nem szellőzik jól.
Szerintem csak kezdi feladni a venti így 8 év után. Egész jó darab, örülj, hogy ilyen sokáig bírta. Ha nem volt javítva.
Miért nem veszel legalább a nyárra laptop hűtőt? Pár ezer Ft, arra rá téve is kényelmesen használható.
2/4 anonim válasza:
Lassan két hete tart ez a nagy meleg...
3/4 anonim válasza:
Én használok laptop hűtőt, de ez is csak minimálisan segít valamit, pedig nem egy olcsó darab. Nem igazán tudsz mit tenni ellene. Én a laptop hűtő használatán kívül még sokszor kikapcsolom a gépet, hogy egy kicsit pihenjen. Mást nem igazán lehet tenni.
4/4 Keletföld válasza:
Egy kicsit szétszeded az alját a ventilátor körül (talán 3 csavar?) - és alaposan kifújod a port meg a felgyülemlett szötyiket belőle. Aztán összerakod.
Akkor újra jól fog működni.
Ha nem értessz hozzá, néhány ezresért bármely laptop szerviz megcsinálja.
De kinek van ilyesmikre manapság néhány ezrese?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!