Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MMORPG játékok. Mire szavaztok?

MMORPG játékok. Mire szavaztok?

Figyelt kérdés

Nos, a Metin2-t abbahagytam, lévén, hogy wp sura a kedvencem, és nevetségessé tette a GF(legyengítették a készségeit)

Ezért egy új MMORPG játékkal próbálkoznék, ti mit javasoltok(eredeti játékok kiesnek, ezért a felsorolásból kérnék egy választ, és okokat, hogy miért jó az, amit írtok)

World of Warlcraft(tört szerveren)

2Moons

9Dragons

Last Chaos

2010. jan. 14. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:

archlord

hasonló mint a wow

2010. jan. 14. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Silkroad Online

Ez egyértelmű!

Nagyon-nagyon király játék, mondjuk ennek is vannak gyenge pontjai.(Nehéz bejutás, nagy lagg, sok bot)

2010. jan. 14. 18:54
 3/9 A kérdező kommentje:

igen...a spambotok és a lagg az nem játszik nálam...szóval az ilyet nem választom semmi pénzért

És majd' elfelejtettem:olyan játékkal akarok játszani, ami nem csak pvp-re készült, hanem több hónapos fejlődés és nem egy hét lvl60...

2010. jan. 14. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy "wow-b.zi", de azt kell mondanom, szerintem az a legjobb.

Ami még felveszi vele a versenyt az a Silkroad, Lineage 2, és talán a Dragon Age, de lehet az csak simán RPG?

Ha 1-es szorzós szerveren játszol, hónapokig fog tartani, mire eléred a lvl80-at.

Persze ennek is van hátránya, vannak bug-ok (hol nincs?), és ha kevés ember van a szerveren akkor rossz, mert nem fogsz tudni instázni menni, ha meg sokan akkor "elölik" előled a botokat.

De én azért jól elvoltam vele, csak meguntam, mert nem tudtam instázni menni.

2010. jan. 14. 20:15
 5/9 A kérdező kommentje:
igen, metin2-ben pont ez a jó, hogy a ks-pistiket bannolják, ha belenyúltak akkor fel jegyrendszerbe a videó róla és megy a bann, de a GF szánalmassá tette a játékot az a problémám:S a legeslegjobb pvm-kariból egy csicska szar lett, mert a harcosok(a legtöbb gyökér ezzel játszik, holott nem érik el a lvl80-at vele mint én a nehezebb weapon-surával)annyit befektetnek a játékba, hogy az már fáj, ÉS PONT EZÉRT AKAROK KS ÉS GYÖKÉR MENTES JÁTÉKKAL JÁTSZANI...AHOL AZ ADMINOK TESZIK A DOLGUKAT, NEMCSAK A POFÁJUK JÁR...
2010. jan. 14. 20:39
 6/9 anonim válasza:

szerintem a runescape is egy faja játék! Én azt tolom több éve.

( www.runescape.com )

2010. jan. 15. 10:45
 7/9 anonim válasza:

Szintén Archlord-ra szavaznék, egyszerűen szuper.

És könnyen letölthető, játszható:))

2010. jan. 30. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
szerinem 2moons én azzal jáccok ,nekem nagyon bejön.Jók a karakterek fejlődés sem pikk pakk van meg a max lv 170 szóval lehet jáccani vele egy darabig
2010. máj. 4. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
2moons
2010. máj. 5. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!