MMORPG játékok. Mire szavaztok?
Nos, a Metin2-t abbahagytam, lévén, hogy wp sura a kedvencem, és nevetségessé tette a GF(legyengítették a készségeit)
Ezért egy új MMORPG játékkal próbálkoznék, ti mit javasoltok(eredeti játékok kiesnek, ezért a felsorolásból kérnék egy választ, és okokat, hogy miért jó az, amit írtok)
World of Warlcraft(tört szerveren)
2Moons
9Dragons
Last Chaos
Silkroad Online
Ez egyértelmű!
Nagyon-nagyon király játék, mondjuk ennek is vannak gyenge pontjai.(Nehéz bejutás, nagy lagg, sok bot)
igen...a spambotok és a lagg az nem játszik nálam...szóval az ilyet nem választom semmi pénzért
És majd' elfelejtettem:olyan játékkal akarok játszani, ami nem csak pvp-re készült, hanem több hónapos fejlődés és nem egy hét lvl60...
Nem vagyok egy "wow-b.zi", de azt kell mondanom, szerintem az a legjobb.
Ami még felveszi vele a versenyt az a Silkroad, Lineage 2, és talán a Dragon Age, de lehet az csak simán RPG?
Ha 1-es szorzós szerveren játszol, hónapokig fog tartani, mire eléred a lvl80-at.
Persze ennek is van hátránya, vannak bug-ok (hol nincs?), és ha kevés ember van a szerveren akkor rossz, mert nem fogsz tudni instázni menni, ha meg sokan akkor "elölik" előled a botokat.
De én azért jól elvoltam vele, csak meguntam, mert nem tudtam instázni menni.
szerintem a runescape is egy faja játék! Én azt tolom több éve.
( www.runescape.com )
Szintén Archlord-ra szavaznék, egyszerűen szuper.
És könnyen letölthető, játszható:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!