Sz i a sz t o k, mit szoltok a csatornámhoz?
https://www.youtube.com/channel/UChhrsCRon_R0xcGh60xRgkA
ha nem tetszik miért nem tetszik miért nem mit lehetne javítani rajta ha tetszik akkor kérlek iratkozzatok fel
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Mégegy MC csatorna? Meg már unalmas tutorialok? Haggyátok már ebbe ezt a hülye You-Tubeozást 16 alatt.
Sziasztok!
Tudom unalmas a minecraft mellet ki fogok tartani te ezen kívül szeretnék Leuge of Legends videókat is csak jelenleg a képem tudása nem elég ahoz hogy azt videóra vegyem ezen kívül milyen játékokat vegyek föl???
Találj valami egyedi tartalmat pl: hobbi vagy ilyesmi
régebben én is ezt csináltam de meguntam és a python nyelvet tanulom hobbi gyanánt (programozási nyelv) és rájöttem mekkora 12 éves hülye voltam,de annyit mondok legyen egyedi a tartalom :-)
A Minecraft Jó játék csak sok 10 éves követni akarja a "híres youtube videósokat"
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!