Team fortress 2 achievement probléma?
Figyelt kérdés
Van a replay, visszajátszás achievement, és hiába megszerkesztettem egy 30 perces visszajátszást és nem kaptam meg az achit. Vmi ötlet?2014. aug. 14. 20:27
1/4 HUNgerGamer válasza:
Akkor kapod meg, ha eléred a ,,Saját filmem főszereplője" teljesítményt.
2/4 A kérdező kommentje:
És azt hogy tudom megcsinálni?
2014. aug. 17. 13:26
3/4 A kérdező kommentje:
Vagyis igazából mint leírtam eltöltöttem rgy kis időt a visszajátszás szerkesztésével, le is mentettem és semmi
2014. aug. 17. 19:26
4/4 HUNgerGamer válasza:
Hát igazából, ha jól tudom akkor kell benne lassítást, gyorsítást, vágást, nézet váltást és a többi. Én is csak idővel később kaptam meg, megcsináltam semmi, újrapróbáltam és szinte mindent amit lehetett csináltam és úgy kaptam meg. Remélem így már sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!