Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Far cry 3 uplay vásárlás...

Far cry 3 uplay vásárlás probléma?

Figyelt kérdés
Megvettem a játéknak a kódját uplayre és amikor aktiváltam akkor hozzáadta a játékaimhoz ez eddig rendben... Rákattintanék h játék és nem ad ki semmien telepítőt hanem nem indítja mert nincs telepítve. Honnan szerezzek hozzá telepítőt ha nincs az uplaybe v mi a probléma?

2014. aug. 12. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Uplay-ről kellene letölteni. Én Steamen vettem meg, ha rámegyek a Play-re, azt írja, átirányít Steam-re, ott meg kezdhetem a letöltést. Gondolom, ha rögtön Uplay-re vetted, akkor ott is kell lennie egy telepítő menüpontnak.
2014. aug. 12. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:

csak játék vagy eltávolítás van

ha rákattintok akkor meg azt irja h nincs telepítve de hát ez logokusugyanis semmien telepítést sem ajánlott az elején de miért

2014. aug. 12. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Töltsle egy torrentes verziót, de ne crackeld. Aztán majd nézz utna, hogy milyen mappában kéne telepitenie a játékokat és másold be oda.
2014. aug. 12. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:

pont ezt csinálom

töltöm le torrenten és aztán remélem h működik az eredeti játék a torrentes fájlokkal

2014. aug. 12. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy holnap megpróbálhatnád felvenni a kapcsolatot a Ubisoft tech supporttal.
2014. aug. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!