Ti melyik szerencsejátékot kedvelitek és mekkora összeg volt a legnagyobb nyereményetek? (már akinek publikus)
Sportfogadás: 30ezer.
Póker:
Még kezdő vagyok, de ma sikerült behúznom egy 0,27$ nevezési díjú MTT-t, amivel 79,75$ nyertem. Majdnem 30ezer %-os haszon :D
(Erre jönni fog,hogy oké, de előtte mennyit költöttél rá?)
A válaszom pedig az, hogy ma ültem le először MTT-zni 8 és fél órát szántam rá. Kb 10-15 versenyt játszottam le és a többivel kihoztam magam 0-ra, ez pedig már tiszta haszon volt.
Sportfogadás. Mert az egyetlen, amivel biztosan nyerni lehet.
Nem az a ényeg, hogy egy fogadással mennyit nyersz, hanem hogy hosszútávon mi az eredmény. Lehet, hogy nyer valaki százezreket egy alkalommal, ha de előtte-utána eljátszott több milliót, akkor van értelme?
Nekem fogadásonként pár Euro vagy még annyi sem a nyereményem, de havi szinten több száz. És évek óta folyamatosan, rizikó nélkül. Szerintem ez így jobban megéri.
#5: Köszönöm a támogatást. Az nem zavar, hogy ki mit gondol a módszeremről, csak az, ha valaki olyan mond véleményt, ítéletet, akinek fogalma sincs miről beszélek.
Ha esetleg ő venné a fáradságot és rákeresne a sportbefektetés módszer kifejezésre, elolvasná és utána alkotna véleményt, akkor talán mást gondolna. De ha nem teszi, nekem akkor sem lesz kevesebb havi keresetem a sportfogadásból.
A 3. válaszoló első mondata:
"Sportfogadás. Mert az egyetlen, amivel biztosan nyerni lehet. "
És a póker?
Rengetegen élnek csak ebből, ezen felül kis nyereség alacsony téten szinte bárki számára elérhető (tapasztalat).
#8:
Nem tudok pókerezni, annyit viszont tudok, hogy ott sok függ a véletlentől, a lapok szerencsés sorrendjétől és mellette nagyon érteni kell hozzá. És a nagy nyerési lehetőség mellett benne van az óriási bukta is.
A sportfogadásban van olyan módszer, amelyiknél nem kell érteni a sporthoz, nem kell követni az esélyeket és mégis csak nyerni lehet vele.
Hókuszpók egy iszonyatos nagy hantás. Nagyon jól ismerem a sportfogadást, matematikai és közgazdasági diplomám van, szóval nem holmi egyszeri vérpistike véleményét olvassátok.
Tisztában vagyok a sportbefektetéssel, mint olyannal, a különböző trükközésekkel, arbitrázzsal, és társaival.
Az egésznek a lényege: ha van rengeteg pénzed (itt most milliókat érts), akkor tényleg vannak rengeteg időt felemésztő módszerek, amivel 99,5%, hogy hosszú távon is kissé nyereséges leszel. (Itt havi szinten pár százalékot kell érteni, senki ne reménykedjen abban, hogy majd havonta megduplázza a bevételét.) Meg persze arról is elfeledkeznek, hogy ennek is vannak buktatói, és bár tényleg nagyon ritka, de nem példa nélküli, hogy valaki a befektetettt százezreit-millióit elbukja. (De mindjárt jön Hókuszpók nagymester, és mindenkit lenézve-lehülyézve bizonygatni fogja, hogy márpedig ez 100,00%-ban biztonságos módszer. Higyje azt. ;-) Csak remélem, soha nem fog abba a 0,5%-ba beleesni, akik bukják a millióikat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!