Miért törlődik a karakterem dayzben?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy rám lőttek de nem talált a golyó és gyorsan elfutottam egy bokorba és kiléptem mire visszamentem resetelődött a karakterem de miért?2014. aug. 9. 12:47
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem ban-t kaptam csak resetelődött a karakterem
2014. aug. 9. 13:01
3/7 A kérdező kommentje:
de én nem lőttem csak ő az nem pvp inkább c.m.
2014. aug. 9. 13:04
4/7 anonim válasza:
Érdekes, nekem is törlődött a fullos karakterem múltkor egy ilyen szituban.
Pont az építkezés körül mászkáltam amikor észrevettem hogy nem vagyok egyedül. A bokorból figyelt valaki, még láttam is ahogy gyorsan átslisszolt egy közelebbi bokorba. Mivel nem volt nálam lőszer ezért gyorsan befutottam az építkezésbe(a lépcső alá ahol nem láthat), majd ki léptem. Pár perc múlva mikor vissza akartam lépni már egy üres, új karakter fogadott :S
5/7 A kérdező kommentje:
de az nem pvp ha meglátjuk egymást akkor miért törlik? Nem értem tudok vidit is mutatni hogy nem lőttem csak ő küldött pár golyót a környékemre de 4 en voltunk a nyugati katonai reptéren.
2014. aug. 9. 13:21
6/7 A kérdező kommentje:
de nekem ez 7. karakterem ami így törlődött, áhh nem értem... Az első sztori úgy volt hogy a tetőn sniperkedtem hogy hátha látok valakit és hopp 2 emberke felbukkant én meg írtam nekik ha nem válaszolnak lövök nem érdekelte őket a dumám erre lőttem az 1-ik találatot kapott de nem halt meg csak összeesett a tárasai elfutottak később kb 2 perc múlva megint mozgást láttam az erdőből és az egyik srác rám nézett és nem mert lőni inkább elfutott, erre hallottam hogy lőnek a közelben ÉS NEM RÁM LŐTTEK mondom kilépek mert legalább 4 ember lövöldözött mire visszamegyek egy resetelt karakter várt rám :@
2014. aug. 9. 13:26
7/7 anonim válasza:
Legyen tököd és harcolj, ez egy túlélős viszonylag hardcore játék. Vagy legalább menekülj el rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!