Sims 3-ban hogy tudom törölni a karakterem inventoriából a dolgokat?
Hiába húzom az eladásra nem engedi eladni,vagy meg se tudom fogni.
Bekerültek a számlák,kifizetni nem tudom(mivel megszereztem azt, hogy soha ne kelljen számlát fizetni),de törölni se+ folyton omninövényeket kapok postán ajándékdobozban,azokat sem tudom törölni. Mit csináljak,valaki tudja?
Mert a karaktered "újraindul".
Nézd. Nekem ilyen gondom nem volt, csak ötletelek, hogy mivel tudnád esetleg megoldani.
Gyanítom, hogy bugos a játék, ezért van ez a problémád. De reméld, hogy a resetsimmel meg tudod oldani. Ha bug, akkor nem fogod tudni.
Ebbe én is belefutottam, nekem az Egyetemi évek kieggel jött elő a probléma. (pl. amikor nem ürítettem hazautazás előtt a postát, minden levelet számlaként odapakolt.)
Azt hiszem, úgy oldottam meg, hogy kiköltöztettem a családot a házból, ledózeroltam, a tárolóból (régebben már beraktam oda a házat, amikor még ez a probléma nem állt fenn) visszaillesztettem a házat, majd a családot, és mivel a postaládában "rejtőzött" a bug, így megszabadultam tőle.
Tény, hogy a meglévőket törölni nem fogod tudni, de újabbak nem jönnek, aztán ahogy meghal egy sim, továbbadja a következőnek, ha már egybegyűlik mind egy simnek a zsákjába, őt meg elköltözteted egy nem aktív családba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!