Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Total War Medieval II...

A Total War Medieval II játékkal játszom, és van egy kis problémám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A Total War Medieval II játékban a Velencei Köztársasággal viszek egy nagy hadjáratot. A problémám az lenne, hogy elfoglaltam minden területet, tartományt, egyetsem hagytam, minden frakciót elpusztítottam ( kivéve a Pápai Állam, mivel azt nem lehet ) se a Mongol Birodalom, se a Timurida Birodalom nincs már, de nem ír ki semmit a játék. Ilyenkor mi van? Van hátra még 62 fordulóm, de nem történik semmi. Ugyan úgy megy minden tovább. Talán le kell pörgetnem a maradék fordulókat? Vagy valami más van? Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 7. 17:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
naval drydock (tengerészeti szárazdokk) asszem a neve. 6400 arany és 6 kör kell a megépitéséhez. ilyen tornyos épület
2014. aug. 7. 22:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Még annyi, hogy te melyik frakciót ajánlod? Én általában a Velenceiekkel, Magyarokkal, Németekkel vagy a Milánóiakkal szoktam lenni az elhelyezkedésük miatt, mindenfelé tudok velük támadni, temelyiket ajánlod az elérhetőek közül?
2014. aug. 7. 22:58
 13/16 A kérdező kommentje:
És ha kész a hajó, akkor csak induljak el vele nyugatnak? aztán majd kibővül a térkép vagy mi?
2014. aug. 7. 23:05
 14/16 anonim ***** válasza:
hát nemtudom mindegyik országnak vannak jo meg rossz tulajdonságai én eddig csak az angolokkal voltam meg a franciákkal. igen ha csináltál elegendö hajót akkor indulj nyugatnak mikor kiérsz az atlanti oceánra akkor majd csak nagyon lassan tudsz haladni körönként, mindig arra menj amerre a zöld mezö visz mer nem mindehol tudsz átkelni az oceánon ha minden igaz akkor valahol az északi részen tudsz csak átjutni. még 1tipp több hajóval indulj és legyen mindegyik megpakolva katonákkal mer az aztékok nem adják könnyen magukat. én az angolokkal 10 hajóval indultam 2 elsüllyedt a viharoktol (katonákkal eggyütt), 8 átjutott. és abból a 8 teli seregböl 2 érte el az utolso várost.
2014. aug. 7. 23:52
 15/16 anonim ***** válasza:
[link] nekem igy nézett ki a térkép a végsö győzelemnél
2014. aug. 7. 23:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem! Rendben! Köszönöm a sok választ!
2014. aug. 8. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!