A Total War Medieval II játékkal játszom, és van egy kis problémám, mit tegyek?
Megnéztem és úgy csináltam mindent. Van a hosszú és a rövid hadjárat.
-Hosszú: Legyen 45 tartományod, köztük: Trákia
-Rövid: Legyen 15 tartományod. Ezen népek elpusztítása: Milánói Hercegség, Bizánci Birodalom.
Én a hosszút váálasztottam, meg is lett a 45 tartományom köztük Trákia. Ki is írta, hogy teljesítetted a küldetést, néped örül, stb., stb. és azt kérdezte, hogy szeretnél-e mégnagyobb dicsőséget szerezni népednek? Rámentem a pipára ezzel elfogadva az előzőt. Minden tartományt elfoglaltam elpusztítottam az Angolokat, Skótokat, Franciákat, Spanyolokat, Portugálokat, Almoraviaiakat, Német-rómaiakat, Milánóiakat, Szicíliaiakat, Dánokat, Lengyeleket, Magyarokat, Bizánciakat, Törököket, Oroszokat, Egyiptomiakat, Mongolokat, Timuridákat. Csak a Pápai Állam maradt, mint frakció terület nélkül. Őket nem lehet elpusztítani, és mivel nincs más rajtam kívül így nem értem mi van.
Régebben mikor játszottam a Róma Total War-al, akkor ott nem ez volt. Ott is meg volt szabva, hogy 45 tartomány uralása köztük ez meg ez, és mikor azt elvégeztem megkérdezte ugyan úgy, hogy szeretném-e folytatni, folytattam is, és elfoglaltam mindent és kiírta, hogy meghódítottad a világot, te nyertél stb. stb. A Teutonikban, Crusadesben, Britanniában ugyan ez volt, csak a sima Medieval II-ben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!