Nem megy a minecraft modolás. Valaki segítene?
Akárhányszor próbáltam nem sikerült. Szeretnék valakit megkérni, hogy ha privátba elküldöm neki az email címem, akkor elküldene egy modolt minecraft.jar fájlt.
A Galacticraft, Minecolonies, Fossiles and archaeology revival, better villages és a portal gun modokat próbáltam, és szeretném berakni minecraftba. Nem tudom, hogy egyáltalán az összes egyszerre lehetséges-e, de jó lenne ha amelyik elfér a többi mellett, az benne lenne. Lehetséges, hogy a modok legfrissebb változatának minecraft kompatibilitása sem egyezik. A lényeg a Galacticraft, ha csak azt tudnátok megcsinálni, annak is nagyon örülnék. A fent említett modok fontossági sorrendben vannak. És szeretném ha leírnátok, hogy melyik minecraft verzióját töltsem le hozzá, és melyik mappába, mit tegyek vagy cseréljek ki. Előre is köszönöm.
Szia,
próbáld ezeket a modokat letölteni a skydaz(pont)comról. Az oldal mindent elvégez helyetted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!