Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért crash -el be a Minecraft...

Miért crash -el be a Minecraft, mikor a forge modloaderrel egy ZIP fájlt rakok a mods mappába?

Figyelt kérdés

Akármilyen modot rakok be, ha ZIP fájl is van a modok között, akkor becrash -el a Minecraft, mikor elindítom.

Eddig csak jar fájlokkal működött.

Pls help :(

2014. júl. 5. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
A modnak ami ZIP-ben van biztos hogy forge kell?
2014. júl. 6. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ki kell csomagolni.
2014. júl. 6. 10:47
 3/8 anonim válasza:
egyes modok tönkreteszik a minecraftodat ha ütköznek egy másikkal! Ugy hogy meg kell nézned a kompatibilitást a modok között ha több modod van!
2014. júl. 6. 17:12
 4/8 anonim válasza:
Igaza van kikel csomagolni WINRARal
2014. júl. 6. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Had mondjak valami biztosat.Mivel több mint 2éve modolom a minecraftot van némi tapasztalatom.

Először is nézd meg hogy a modhoz nem kell e valami másmilyen mod is pl. valamien coremod pl. (codechichencore a not enough items modhoz)

Másodszor nézd meg hogy a minecraft verziód egyezik a mod kompatibilitási verziójával magyarul ha 1.7.9-et használsz akkor a mod kompatibilis e a minecraft 1.7.9-es verziójával.

Harmadszor nézd meg hogy milyen launchert használsz ugyanis a forge igen problémás mod ugyanis minden kis változásra hajlamos becrashelni szóval használd az 1.7.9-es launcher.

Negyedszer ha ezek a szempontok alapján elvégzed a modolást és nem működik írj privátba és megmodolom neked a jart és a mods mappát is összeállítom és átküldöm neked.

2014. júl. 6. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és a mods mappába ne csomagold ki a zip-et mert álltalában nem kell esetleg ha kell akkor azt említik a mod hivatalos oldalán.
2014. júl. 6. 20:16
 7/8 A kérdező kommentje:

Azóta megoldottam.

Valószínűleg azért crashelt be, mert amit be akartam rakni, az ugye egy ZIP fájl volt és magával a letöltött moddal volt valami gond, letöltöttem egy másikat abból és az működött.

Volt még egy másik, ahozz pedig kellettek még ilyen kiegészítők. :D

Köszi a válaszokat!

2014. júl. 8. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is szokta, de én újra indítom és működik
2016. aug. 23. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!