Miért crash -el be a Minecraft, mikor a forge modloaderrel egy ZIP fájlt rakok a mods mappába?
Akármilyen modot rakok be, ha ZIP fájl is van a modok között, akkor becrash -el a Minecraft, mikor elindítom.
Eddig csak jar fájlokkal működött.
Pls help :(
Had mondjak valami biztosat.Mivel több mint 2éve modolom a minecraftot van némi tapasztalatom.
Először is nézd meg hogy a modhoz nem kell e valami másmilyen mod is pl. valamien coremod pl. (codechichencore a not enough items modhoz)
Másodszor nézd meg hogy a minecraft verziód egyezik a mod kompatibilitási verziójával magyarul ha 1.7.9-et használsz akkor a mod kompatibilis e a minecraft 1.7.9-es verziójával.
Harmadszor nézd meg hogy milyen launchert használsz ugyanis a forge igen problémás mod ugyanis minden kis változásra hajlamos becrashelni szóval használd az 1.7.9-es launcher.
Negyedszer ha ezek a szempontok alapján elvégzed a modolást és nem működik írj privátba és megmodolom neked a jart és a mods mappát is összeállítom és átküldöm neked.
Azóta megoldottam.
Valószínűleg azért crashelt be, mert amit be akartam rakni, az ugye egy ZIP fájl volt és magával a letöltött moddal volt valami gond, letöltöttem egy másikat abból és az működött.
Volt még egy másik, ahozz pedig kellettek még ilyen kiegészítők. :D
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!