Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fifa 15 UT-ben Premier liga...

Fifa 15 UT-ben Premier liga vagy Bundes liga?

Figyelt kérdés
szerintetek melyiket érné meg inkább összerakni? melyik jobb ár/érték arányban és és melyik jobb hosszabb távra? a premierben azért gondolkozok mert először is mu fan vagyok, de leginkább azért mert szerintem több a lehetőség egy jó csapatot összehozni. viszont valamiért mégis a bundes liga felé húz a szívem és szerintem hosszabb távra talán jobb egy bundes ligás csapat. ui.: lehet, hogy hülyeségeket mondok. uui.: "fanok" véleményére csak akkor vagyok kíváncsi ha meg tudja mondani, hogy miért az egyik, és miért nem a másik uuui.: légyszíves indokoljátok a válaszotokat uuuui.: bocsánat ha volt helyesírási hiba uuuuui.: bocsánat a sok ui-ért. :) a válszokat köszönöm:)

2014. aug. 6. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
1 értelmű,hogy Premier. Egy csapatnak se vagyok a "fan"-ja.A premier ligás játékosok jobban tartják az árukat.Nagyobb a jó játékos választék. Több az IF ha már sok pénzed lesz.
2014. aug. 7. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!