Mi kell egy igazán jó számitógépes rpg-be?
A legfontosabbak a történet, a küldetések száma és minősége, és a jó karakterek.
Én nagyjából egész életemben gépen csak Gothic 2-vel játszottam, ami az egyik kedvenc játékom lett, ez (meg a cod4) volt a két játék, ami megérdemelte hogy megvegyem eredetiben.
Gothic 1-2 nagyon jó szerepjáték, 3 az már gyengébb.
Jó a sztori (röviden a középkorban játszódik), nagyon sok küldetés van, hosszú játékidő (nem fogod 1 nap alatt végigvinni), 3 kaszt, így ha egyszer végigvitted még kétszer végigviheted egy teljesen más sztorival, és aztán még van egy kiegészítő, amivel még 3x viheted át úgy, hogy nem fogod tudni mi lesz a végén.
Gothic 1-el nem játszottam, így csak a 2-ről tudok beszélni részletesen, de annak a grafikája is egész jó, és az irányítással sincs gond.
Most veszem észre, hogy én sokkal inkább egy játék kritikát csináltam, mint válaszoltam :)
Elkapott a hév, fel is telepítem a játékot, hirtelen megjött a kedvem :)
Amúgy még annyit, hogy ha ki akarod próbálni, akkor az elején még lehet kicsit unalmas lesz, de amint erősebb leszel már abba sem bírod hagyni.
Szóval a kérdésre válaszolva még egyszer:
Fontos a történet, küldetések száma minősége, IRÁNYÍTÁS, ne legyen bugos (mert x óra játék után elég szép lenne ha valamilyen bug bejön, aztán több óra játék kárba veszett, ezért kell gyakran menteni, de akkor se legyen bugos).
Nagyjából ennyi.
Faaszért kellet kiemelni?
Ott van az a kuurva válasz, hogy "Fontos a történet, küldetések száma minősége, IRÁNYÍTÁS, ne legyen bugos (mert x óra játék után elég szép lenne ha valamilyen bug bejön, aztán több óra játék kárba veszett, ezért kell gyakran menteni, de akkor se legyen bugos). "
De ha ezzel nem elégedsz meg, legalább írhatnál, hogy valaki írja már le, mert ez még nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!