Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 természetfeletti erők...

Sims 3 természetfeletti erők boszorkány dzsinn?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni hogy a kettő között mi a különbség?

A képességeken belül van valami? Főzeteket mindegyik tud készíteni?

A válaszokat köszönöm! :)

2014. aug. 5. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Főzeteket mindenki tud csinálni, még a sima ember simek is. A boszorkányok viszont gyorsabban tanulják meg.

A boszorkány például le tud fagyasztani másokat egy ideig, tűzgolyót dobhat rájuk, egy ideig szerencsésebbé teheti őket,át tud változtatni gyűjthető dolgokat, növényeket, köveket, halakat mássá. Pl.: egy paradicsomot ékkővé.

Kezdetben pálcával tudnak varázsolni, de az életre szóló jutalmak között van egy, ami után már nem kell, és a kezével varázsol.

Most csináltam egyet, akinek az az életcélja, hogy 10 zombit hozzon létre, élesszen föl, szóval erre is képesek.

A dzsinn például a semmiből elő tud varázsolni bármilyen étel, pillanatok alatt tisztává teszi a házat, elbűvölhet más simet, hogy egy ideig az adott háztartás tagja legyen, fölviszi mások higiéniáját, elteleportálhat simeket a telekről.

Na meg természetesen kívánságokat is teljesíthet. Pl.: sok pénz, a sim élete végéig boldog lesz egy plusz hangulatmódosítóval, könnyebb a teherbeesés, illetve az ikrek, hármasikrek születésének esélye nagyobb lesz.

Azt nem tudom, hogy háztartásban élő dzsinneknél is így lehet kívánságokat kérni, eddig még csak lámpásból hívtam elő.

2014. aug. 5. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :)
2014. aug. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!