Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan rúnázzak?

Hogyan rúnázzak?

Figyelt kérdés

Üdv, már rágoogléztam, olvasgattam a rúnázás után, viszont egyéni problémámra nem kaptam választ, ezért írom ki én is ugyan ezt.

Jelenlegi rúnázásom:

+134hp, +5páncél, +12páncéltörés(elvileg utóbbi varázstörést is ad)

Úgy vettem észre, hogy solo toppon gyakran visszavernek, hiába kezdek Dorans-itemekkel vagy bármi mással.

Első és talán legfontosabb problémám, hogy az armpenes rúnák nagyon drágák voltak (a pirosból 9db és a legdrágábbik fajta) ezeket nem szeretném lecserélni, ha nem muszály.

A problémám az lenne, hogy ez a páncéltörés nem tudom milyen hatékony. Többet ér mint az ad? Hogyan működik az armorcsökkentése? ...stb érdekelne erről az armpenről.

Másik problémám, hogy most jön Gnar így a felső témához kapcsolódóan főként Gnarhoz szeretném igazítani a rúnáimat, amúgy pedig MELEE ad-kal szoktam játszani solo toppon néha junglézok velük. Néha játszok ranged ad-kal, de ez ritkább.

Gnar elvileg a 2 kombinációja lesz, melee és ranged is egyben.

2014. aug. 5. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Armor penetration NEM ad magic pent. Armor pen azoknál jó, akik gyorsan ütnek, vagy olyan területi hatásuk van, ami adból üt. Pl hecarim kifelyezetten flat ad-s, azaz armor pen kell neki nem pedig ad.

2. Mi a fenének neked hp-s rúna? Mark 3 armor pen 6 ad, glyph 6 szintre növekvő magic resist, (3 cooldown reduction, 3 fix magic resist, vagy 3 mana regen), seal 3 ad 6 fix armor vagy 9 fix armor.

Quint: elég változó, amik mehetnek bele (karakterenként változil)

Life steal 2%, amror, magic resist, attack dmg

2014. aug. 5. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha tankos az ellenfél, 2. Item last whisper és meg van oldva. Gnarra fél bot adc, fél tank rúnázás fog kelleni, mivel elég gyenge kis formábam, viszont átalakulva meg neki kell tankolnia.

Kb tank top teemo szerű lesz videók alapján.

Rúnázáshoz még annyit, fontos a jó masteries hozzá,

2014. aug. 5. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!

Végre nem leszek annyira béna xD

2014. aug. 5. 22:26
 4/7 A kérdező kommentje:

A páncéltörést viszont még mindig nem nagyon értem,

hogy-smint működik:/ Esetleg, ha valaki valami konyhanyelvet ismer ehhez:)

2014. aug. 6. 01:42
 5/7 anonim válasza:

armor penetration úgy működik, hogy van az ellennek mondjuk 40 armorja, neked van 12 armorpen, akkor 40-12=28

tehát kevesebb dmg-et véd le mert olyan mintha csak 28 armorja lenne az enemynek

2014. aug. 7. 09:23
 6/7 Martial válasza:

Az Armor pen inkább a late game-ben segít, míg az AD earlyben. Leginkább tankok ellen jó, akik armorra építenek, mivel ezt tudja csökkenteni. Tehát ha az ellenfelednek páncél értéke 20, és neked van 12 apen-ed, akkor ha megtámadod, lecsökkenti az armor értékét 8-ra.

Ez a játék elején semmit nem ér, ugyanis senkinek nincs kezdésből még páncélja, late game-ben viszont többet mint az egyszerű AD. Én azt javaslom legyen mindkét fajtából valamennyi.

Itt egy link, ha még lenne kérdésed:

[link]

2014. aug. 7. 09:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) mindenkinek a kommentet, a tanácsokat megfogadom:D
2014. aug. 13. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!