Kuka Jancso kérdése:
Üdv! Ps2 slim silver konzolom van! Modell: SCPH-77004 7c Ki tudja hogy erre leeht Softmod programot tenni?
Figyelt kérdés
SCPH-77004 7c típus Ps2 slimre lehet softmodot tenni?? Segítsetek már fontos! Köszönöm2014. aug. 4. 18:17
1/10 anonim válasza:
Nem a PS2-re kell rakni, hanem a memóriakártyára.
:D Szóval lehet tenni rá Softmodot minden bizonnyal:D
2/10 anonim válasza:
1#: Nem ilyen könnyű mert attól hogy a memória kártyára rakjuk még nem kompatibilis minden PS2-vel.
És egyébként elvileg lehet.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja először is elnézést! Tényleg a Memóriakártyára kell tenni csak a típus el e fogadja! Elvileg igen mert kérdezgettem! Amúgy ha ráteszik a programot és bedugom a Ps2-be, akkor már pendiverol is olvas? Nem kell semmit beállítani a Ps2-n?? és a zenéket se kell átalakítani hogy vigye a ps?
2014. aug. 5. 17:19
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a választ!
2014. aug. 5. 17:19
5/10 anonim válasza:
Én nem nagyon értek hozzá, de a haverom megcsinálta nekem, úgy hogy volt neki egy kicsipelt PS2, amibe bedugta az én memókártyámat és cd-ről telepítette föl a softmodot. Amúgy ha jól tudom, akkor DivX (vagy miaz) lejátsza, szóval filmet is tudsz nézni rajta.
6/10 anonim válasza:
Jaa és igen. Elvileg olvas pendrivot sofmodolás után:D
8/10 A kérdező kommentje:
Értem :) Valaki mondja még hogy a Softmod tönkre vágja a gépet de valaki azt mondja hogy kíméli :D De szerintem ez a kis program jó és hatékony! A Chippeléstől szerintem jobb: olcsóbb,hatékonyabb,könyebb,és Pendrive-ról is olvas!! Ez a softmod melyik lemezeket támogtaja inkább?? És van wwe 13 Ps2-re? honann lehet letölteni? :)
2014. aug. 6. 19:26
9/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy hatékonyabb, és tényleg meghosszabítja a PS2 élettartamát (legalábbis összehasonlítva a Chippeltel)- És amúgy ISO fájlokat olvas be, ha jól tudom www.kickass.to/wwe13-iso-pc-by-abhishek996-t6983286.html
És innen tudod leszedni torrentel (Nem próbáltam letölteni, de a kickass az jó oldal) sok sikert!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2014. aug. 9. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!