Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elöször is nemrég vettem egy...

Taftalino Tamás kérdése:

Elöször is nemrég vettem egy vadonatúj ps2 konzolt! Szeretném h vigye az irott játékokat is kérdésem h lehet valamit ezzel csinálni? Természetesen chippelt géppel volt megcsinálva h rátették a kártyára a softmod programot!

Figyelt kérdés
de sajna a softmod ami a neten van nem használható mivel az én konozolom ujabb tipusú (scph 90004 oc)Ha viszont nem marad más akkor chippelés lesz a vége, de addig nem akarom amig van rajta garancia h nehogy elvesszen!
2011. jan. 9. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Eleve chippelve kellett volna megvenni a gépet egy ilyen üzletből és akkor lenne rá gari!

Amúgy nem értem mi bajod van, a soft mod nem megy, marad a chip, de azt meg megint nem akarod,. mert elmegy a gari.

Akkor miről beszélünk??

2011. jan. 9. 21:35
 2/2 anonim válasza:
Helló. Ha a fej miatt aggódsz fölösleges mert előbb-utóbb úgyis tönkremegy. De ha chippeltetsz akkor ajánlok 2 tippet játékok írásához. 1. ne írj lemezt gyorsabban négyszeres sebességnél! Mert ha gyorsabban írsz a lézernek nehezebb lesz kiolvasnia az adatokat és erőlködnie kell ami rövidebb élettartamhoz vezet. 2. lemezt ne a legolcsóbb no-name kínait válaszd hanem kicsit márkásabbat pl. Verbatim, TDK.
2011. jan. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!