Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
A My Horse Friends nevű játékhoz regisztrálnom kellene a hivatalos oldalon, de nem lehetséges, mivel ez az én országomban (Magyarországon) nem lehetséges. Hogyan oldjam meg? Valaki tudna segíteni?2014. aug. 4. 15:56
1/9 anonim válasza:
Proxy. Nézz utána, bonyolult belemenni :s A lényege hogy másik országi gépen keresztül netezhetsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Olvastam róla, de eddig nem találtam megfelelőt. Tudnál ajánlani egyet?
2014. aug. 12. 13:13
3/9 anonim válasza:
[link] Az "enter your site URL" helyére írd be a weboldal címét :) Lehet kicsit lassabb lesz, meg letilt jó pár dolgot az oldalon, de legalább nem saját ip-t használ.
4/9 A kérdező kommentje:
Menne a dolog, csak az a baj, hogy a Captcha kódot nem tudom beírni, mivel nem jeleníti meg, hosszas várakozás után sem, annyira pedig nem lenne lassú, egész jól behozta az oldalt. Erre van valami orvosság?
2014. aug. 13. 14:26
5/9 A kérdező kommentje:
És ezúton is elnézést a szerencsétlenkedésemért és az időd rablásáért, nem vagyok túl jártas az ilyesmiben :)
2014. aug. 13. 14:36
6/9 anonim válasza:
Van ott egy olyan választócucc alul, hogy speed meg compactibility. Próbáld meg Compact-on, ha úgy sem megy akkor már csak egy bonyolultabb megoldás van, de az már tényleg esélytelen :/ ennyit tudtam segíteni. Elnézést ha nem jött össze.
7/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de eredménytelen. Azért köszönöm, és ment a zöld kéz :)
2014. aug. 13. 22:03
8/9 anonim válasza:
Nincs mit. Sajnálom hogy nem tudtam segíteni.
9/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond, megesik :)
2014. aug. 13. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!