Hogyan csináljam vissza anélkül hogy ujra kellene rakni a WOT-ot?
Figyelt kérdés
bekapcsoltam a wotban a replay-ek mentését. Amikor meg akartam nézni, de nem nyitotta meg, ezért átírtam VLC video formátumba, akkor sem nyitotta meg. Azóta kaptam infót hogy be kell hozzá zárni a wotot, és most nem tudom hogy irjam vissza a replay-eket a régi formátumba. Most az lenne a kérdésem hogy hogy nézhetném meg a replay-eket anélkül h. ujra kéne rajni a wotot?2014. júl. 23. 21:28
2/12 A kérdező kommentje:
a replay videót társítottam egy másik videólejátszóval, és most nem tudom visszacsinálni.
2014. júl. 23. 21:47
3/12 anonim válasza:
A vezérlőpulton nem gyanús az alapértelmezett programok menüpont? Oh wait, az pont erre való...
4/12 A kérdező kommentje:
de azt nem nyitja meg csak WOT-al
2014. júl. 23. 22:01
5/12 anonim válasza:
Talán mert nem videófájl, azért....
6/12 A kérdező kommentje:
tudsz segiteni, vagy csak ennyire unatkozol?
2014. júl. 23. 22:09
7/12 anonim válasza:
A kérdés az volt, hogy tudod visszaállítani az alapértelmezett társítást. Leírtam egy megoldást. Azóta csak nyomod a marhaságot.
8/12 A kérdező kommentje:
jo holnap megpróbálom
2014. júl. 23. 22:24
9/12 A kérdező kommentje:
azt irja: " nem állnak rendelketésre korábbi verziók"
2014. júl. 24. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!