Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends Ban?

League of legends Ban?

Figyelt kérdés

A sok flamelésért banolhatnak? És ha első alkalommal banolnak akkor mennyi időre? A ban elévül egy idő után?

Segítsetek, normális válaszokat pls.

2014. aug. 4. 05:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi tesó, te is pont ugyan azt teszed mint a többi gyökér. Fel idegesített az amit írtam? Talán te is azokhoz tartozol amiket felsoroltam? Biztos nagyon rossz lehet neked. :S Ezek a düh kitörések nagyon arra hajaznak hogy ez így van. Sajnállak téged és egyben szomorú hogy ebből a fajból itt is találni. :S
2014. aug. 8. 01:10
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Az igen. Te a tipikusan az vagy aki rontja csak a csapat morált, általában a vereségeket a hozzád hasonlóak okozzák :) Kis csöves :) Ez csak egy játék, bár lehet hogy te olyan pró vagy hogy már a fő ligában játszol, bár akkor tudnál balanceolni egy béna mellett is.
2014. aug. 8. 07:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem én rontom a morált hanem az olyan felfogásúak akik lesz@rják az egészet. :) Csöves lennék azért mert normálisan akarok játszani? Mert tisztességes csapatmunkával, odafigyeléssel akarok játszani? Hát akkor tényleg nektek van igazatok. :) Egyébként próbáld meg Balance-olni azt hogy 3-4 ember elfeedeli az enemy-t te pedig próbáld meg azt Balance-olni kis okoska meglátjuk neked hogy fog menni. :DD Vedd videóra is!
2014. aug. 8. 14:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Tipikus toxic player. Valaki meghal 2x, te már flameled.
2014. aug. 8. 17:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Túlzás öcskös. :D ha már valaki 6-7-szer meghal kill nélkül, normális farm nélkül hát az már feednek számít. :) De nyugodtan lehet még kóstolgatni. :) Attól mert igazam van még nem kell kritizálni. :)
2014. aug. 8. 22:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor majd én kóstolgatlak. Elvileg a csapatmunka feltételez a részedről is odafigyelést a másikra, nem csak a csapat van érted, mert te vagy a pro player. 3-4 halál lane-en, rossz CS - reagálj. Ne várd meg, amíg 0/12/1-ben lesz, és hisztizz, hogy mocskos feeder. Az, persze, de kapd el idejében. Ilyenkor kell megkérdezni, mi a baj, felajánlani a lane cserét, junglernek jelezni, menjen gankelni, menj te is, ha teheted (ha valóban jó vagy, simán tied a lane és mehetsz "roam"-olni). Kritikán aluli junglernél kérj ganket és add át a killt, annyival is jobban áll. Te jó vagy annyira, hogy mid/late game-ben is nyerj killt, akkor segítsd a másikat earlyben. Meglepő, de az emberek többsége nem dedikált troll, hanem a toxic játékosok váltják ki belőle (vagy váltották), tisztességes, együttműködő játékossal szemben normális. A ritka hülyék kivételek, akik eldöntik, hogy ők most feedelnek és AFK. Mindenki mással szemben a tökéletes pszichológiai taktika az együttműködés (ti. elveszed az örömét, hogy idegesnek lásson - ezért csinálják). A leaverekkel meg az AFK-trollokkal ugyan nem lehet mit kezdeni, de ha valaki nincs játékban, akkor nem sokat segít ezen az, ha te szidod a csapat többi részét. Amúgy is, Easten bármi megtörténhet, dueleztem én már normal 5v5-ben, mert itt egy AFK, ott egy AFK, hopp, eltűnt a két csapat. Maradtunk ketten. :)

Keep calm and don't harass.

(Nem, én sem challenger I-ben játszom, én pont az együttműködő, de ritka béna relfexekkel megáldott ember vagyok. Ha segít valaki, nyerünk. Ha kapom az ívet, még rosszabb leszek.)

2014. aug. 9. 19:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Végre egy normális válasz. Köszi az infókat, és igazad van. Akkor ezentúl így csinálok mindent ahogy írtad.
2014. aug. 10. 22:49
 18/19 anonim ***** válasza:
"6-7-szer meghal kill nélkül" Akkor mostantól supportal elviszem a killeket hogy ne legyek "feeder noob"
2014. aug. 11. 06:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Ezen jót röhögtem. xD Hát tedd azt akkor. :D Biztos nagyon fognak örülni neked. :D Látom azt is nagyon sikerült felfogni, hogy miről beszélek. Nem baj. Nem mehet minden elsőre igaz? :D
2014. aug. 11. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!