Cheat engene ben hogy lehet egyszerre sok értéket átírni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 15:47
21/30 A kérdező kommentje:
én már pár dolgot megcsináltam
2014. aug. 3. 16:42
22/30 A kérdező kommentje:
na de hogy írjak át több értéket mondd már meg
2014. aug. 3. 16:43
23/30 A kérdező kommentje:
hány kommentet kell még írnom
2014. aug. 3. 16:44
24/30 A kérdező kommentje:
9 milliárd aranyam van például
2014. aug. 3. 16:45
25/30 anonim válasza:
Attól, hogy lokálisan átírod, a szerveren még ellenőriz és ugyan úgy sikertelen lesz.
26/30 anonim válasza:
Ember, ha a pénzed a szerveren van, akkor mégis mi a fenéért hagyná ott a gépeden a fegyverek árainak értékeit?
Az, hogy egyszer úgy tűnt, hogy működik a dolog nem jelenti azt, hogy tényleg megy. Mert nem megy, biztosíthatlak.
Ja, és ez nem a chat, hogy minden szót külön hozzászólásba írjál.
G.
27/30 A kérdező kommentje:
lehet nem értesz hozzá
2014. aug. 3. 16:53
28/30 A kérdező kommentje:
de nehéz lenne a kérdésre válaszolni ugye?
2014. aug. 3. 16:54
29/30 A kérdező kommentje:
hogy írjak át több értéket egyszerre?
2014. aug. 3. 16:55
30/30 anonim válasza:
Hogy is értenék hozzá, még számítógépet is csak képen láttam! De ma jó napom (meg szerencsém) van (és jól állnak a csillagok is):
Miközben nyomod a shiftet vagy a controlt, tudsz több értéket klikkel kijelölni, aztán a címlistához adod, megint kijelölöd és enterrel lehet módosítani.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!