Melyik Guitar Hero játék a jobb?
Figyelt kérdés
Szeretnék beruházni Guitar hero-ra PC-n melyiket érdemesebb megvenni:
-Guitar Hero 3 Legends of Rock
-Guitar Hero World Tour
Abból nem lesz gond, hogy használtan lesz véve, tehát nincs vmilyen pl. steam accounthoz kötve stb...
2014. aug. 2. 18:13
1/1 anonim válasza:
Guitar Hero-s játékok nem steamesek. Tehát nem kell hozzá. Nekem a guitar hero 3 jobban bejött. Több helyszín , több karakter. Zene kb. ugyanannyi van benne. A world tourba viszont csinálhatsz saját karaktert. Szerintem nézd meg interneten ,hogy melyikhez milyen számok vannak mert ha valamelyiken sok olyan van amit nem ismersz lehet ,hogy unalmas lesz. Én jobban élveztem a hármat mert ott a legtöbbet ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!