Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb játék?

Melyik a jobb játék?

Figyelt kérdés

A Battlefield bad Company 2 VAGY a Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad?

És Miért? előre is köszi.

2014. júl. 27. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a Red Orchestra 2 jobb, mivel az valódi történeten alapul és jobban bele tudod élni magad, mint a BF-be, aminek teljesen kreált a története. Persze ha szereted az olyan játékot, amiben van 50 féle fegyver és lehet lőni ezerrel, beülsz mindenféle járműbe, akkor a BF az jobb. A BF az nekem nagyon monoton. Én a BF ből is csak az 1942-t szeretem. Na meg ami biztos viszi a prímet, az a fedezék kihasználása. BF-be mész össze vissza lősz mindenkit mint a hülye, a red orcestrába, viszont elbújsz egy sáncba, esetleg ablakból lövöldözől, stb. Ezzel a véleménnyel persze nem kell egyetérteni, de azért remélem, hogy segítettem ;)
2014. júl. 27. 23:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, na ez a jó válasz! :D
2014. júl. 28. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!