Miért kapcsol ki spontán a Sims3 a gépemen?
Figyelt kérdés
Az egyébként új gépemre feltöltöttem a Sims3 játékokat, igaz, külső dvd lejátszóval, mert az a laptopon nincs. Elkezdek játszani, majd kb. egy fél óra múlva a Sims mentés nélkül kikapcsol. Így elég nehéz élvezni az egészet, főleg hogy minden elveszik ami addig történt a játékban. Miért csinálja ez a gépem? Összefügghet a külső dvd lejátszóval? Az a baj, hogy Windows8-as a laptop? Vagy a Sims 3-mal nem stimmel valami? Mit csináljak, hogy megoldódjon a probléma?2014. júl. 29. 15:09
1/2 anonim válasza:
szar a cracked, és túltölti a memóriádat. Egyébként van vagy 5-6 ilyen szál itt, baromi nehéz használni azt a kereső gombot.
2/2 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, csak normál számítógépen. De lehet, hogy az enyémnek az a baja hogy túlmelegszik, mert mindig megfogom, hogy milyen, és ha forró, kis méretre teszem, amíg lehül, és internetezek. (Kb. 6 perc.) Ja, meg mentem a játékot félóránként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!