Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire jók ezek a karakterek...

Mennyire jók ezek a karakterek (Diablo 3)?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire erősek a szinthez képest, pontosan tudom hogy nem lehet megmondani de úgy kb milyennek tűnik?

[link]

2014. júl. 29. 13:27
 1/10 A kérdező kommentje:
És hogyan lehetne még javítani, erősíteni?
2014. júl. 29. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Kis karaktereket felesleges elemezgetni, egy óra alatt kinövik a geart. Egyetlen 70-es karaktered van, de az is igen gyenge cuccokba van.
2014. júl. 29. 21:39
 3/10 A kérdező kommentje:
ma toltam fel 70-re, nem sok esélyem van ennyi idő alatt jókat lootolni
2014. júl. 29. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, a kis karaktereket nem érdemes elemezgetni. Játszani kell, és max szinten (lvl 70) elkezdeni komolyabban építkezni. Persze közben lehet cserélgetni az itemeket. Sokat gyorsít a haladáson. A 70-es karaktered is kölyök még. Teljesen nulláról indulva kb egy délután alatt meglehet ez. Ha van haver aki besegít, akkor akár 1 óra alatt is. Ha magad indulsz és önállóan nyomulsz, akkor 4-6 óra is lehet (sietős módban). Ha első játék és még szeretgeted a questeket és nem kapkodsz, akkor lehet 10-20 óra is (?). Mindenesetre ez elég alap karakter. Minden item satnya. A fontosabb affixek csak elvétve kerültek rá. Hangulatos és nosztalgikus karakter. Maradjunk ennyiben! (amolyan "amikor még ln is kezdő voltam és lövésem se volt a játékhoz. Eh, a régi szép idők" :) )
2014. júl. 30. 08:56
 5/10 A kérdező kommentje:
egy délután? Akkor a világ legnagyobb noobja vagyok, ugyanis 66 óra 7 perc játékkal jutottam el 70-ig. És kb egy éve kezdtem a játékot, a démonvadásszal, de nem tudtam továb menni. a varázslóval meg a wicsdokival jobban állok, hard-on tolom és elég gyorsan megy. Erős haverok sajnos nincsenek.
2014. júl. 30. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Az új patch-csel (2.1) érkezik majd a ladder/seasonal régió. Ott alapból elérhető lesz a bounty. A Miser's Will Act 5-ben könnyű és jó XP. Semmi harc nem kell és 2 szintépés alkalmanként. Soloban a tesztkarakteremmel megvolt olyan 4-5 óra alatt a 70 SC-ben(játékidő 3 óra 15 perc, de sok ki-belépkedéssel jár). A csapat nagyon sokat számít. Több xp és ha célzatosan mellékes questre hajtasz, akkor hamarabb találhatsz. Soloban az Act 1 temetős miniquestek lehetnek jók. (jar of souls és Matriarch bones) Kevés harccal is teljesíthető magasabb nehézségen is és jó XP. HC-n mondjuk nem szabad túlvállalni magadat, mert ha becsúszik egy halál, akkor bukta. Korábban volt egy mellékküldetés Wothan után a pókbarlang felett is néha. Most is megvan, de nagyon ritkán dobja be a játék a questes vendort. Annyi a különbség, hogy "minipók" tojások vannak most már az úton, így lehet kell kis futás vagy harc is. Régebben minden harc nélkül biztonságosan teljesíthető volt.

"classic" game kedvenc volt Act 1 woodsban az egyik "gömb lelőhely" farmolása is. Sok csontváz és könnyű harc. Ezt kicsit nerfelték. Old tristram és a road résznél a zombik kicsit erősebbek, így azok is nagyon jó XP-t adhatnak. Kezdő MF-re a legelső mother kinyírós run is jó. A célpontok viszonylag gyengék, de jó a dropjuk. (az old Tristramos "fő" nyanya elhagyható).

Egyszerű runnal is meglehet 1-2 délután alatt a lvl 70. Lényegében ez egy végigjátszás. Csapatban HC-n egy este alatt meglettünk normálon 30-33-as szintűek mindannyian. Ma talán meglesz a 70 is. Act 3 Siegebreakernél tartottunk tegnap. Talán majd picit feljebbvesszük a nehézséget. Legfeljebb hamar befejezem a játékot (ha túlvállalom magamat):D

2014. júl. 30. 14:08
 7/10 A kérdező kommentje:

utolsó köszi az ötleteket! Nekem nincsenek diablo-s haverjaim szóval nem tudok csapattal menni, nincs még egy hely nálad? :D tudnék menni a wizardommal hardon is akár, soloban most experten csinálom.

Amúgy ti hogy csináljátok csak a küldetésre mentek vagy az adott pályán leirtotok mindent?

2014. júl. 30. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:

A legjobb ha hamar befejezed a questeket és feloldod az adventure módot. Ott több a monster és a kiemelt eventekre/questekre (bounty) extra xp és gold is jár. Max szint alatt a főellenségek (act bossok) garantált legendary itemet is adnak első alkalommal. Persze pár szint alatt ezek is gyengék lesznek, de azért jó érzés. Diablo és Malthael mondjuk 2-2 legendet adott. A "kisebb" bossok (Ghom, Iskatu, stb) nem adnak biztos legendaryt. Lvl 70-en egy Malthael kill (bármilyen nehézségen) hasznos lesz, mert ő dobja a Reaper's Wrap bracers tervét. EZ az egyik legjobb item a játékban. Globeonként 25-30% visszatöltődik a költhető erőforrásodból (Pl: wizard arcane power)

Persze első végigjátszásnál vagy szórakozásnál és "campaign központú szemléletmódnál" nem kell rohanni. Élvezd ki a játékot, nézelődj és questelgess. Ha gyors fejlődés a cél, akkor röviden a menetrend:

- questek gyors befejezése

- Adventure módban bountyk és riftek

HC-n most picit lassúcska a haladás. Nem sokat kockáztatok. Hardon nyomulok. Mivel a csapat nem volt este elérhető, így csak pár óra run lett soloban. 6,5 óra össz idő alatt elértem a lvl 42-t. Azért annyira nem gyors. Vagyis lehetne, de HC-n nem kockáztatok. A 10 óra lvl 70-ig rész elvileg meglehet így is még. :)

2014. júl. 31. 09:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Már van adventure a monknál a hell riftet farmolom, sok xp-t dob ha van hozzá bounty is. Malthaelt lehet hogy kipróbálom. Korábban Diablot öldöstem, adja az xp-t de sokáig tart, hamar unalmas lesz és nem dob :/

A wizardal meg egyenlőre questelgetek experten. A HC-vel nem tudom mi lesz, a legjobb karakterből akartam egyet elkezdeni de amíg nincs meg a 70 a többivel addig nem tudom mit érdemes. Nyilván amivel kevesebbet halok. Monk-al még egyszer se haltam, de nagyon gyenge a sebzése. A többi, kivéve a démonvadász az nálam nem jött be, erősebbnek tűnik és lehet ha nem kockáztatnék egy varázslóval pl jobb lenne. Na mindegy majd eldöntöm egyszer :)

2014. júl. 31. 11:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy, tegnap délután az act II-ben megöltem egy sima lacuni stalkert. És dobott egy legendaryt! Mennyi esély volt erre? :D
2014. júl. 31. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!