Ki nyeri ezt a leosztást pókerben?
Figyelt kérdés
1. játékos: A6
2. játékos: JJ
asztalon: 8A8J82
Köszi!
2014. júl. 29. 10:35
1/6 A kérdező kommentje:
bocs az utolsó kettes véletlenül került oda :)
tehát: 8A8J8
2014. júl. 29. 10:36
2/6 anonim válasza:
A kérdésben feltüntetett esetben a 2.játékos a hozzászólásod esetében az 1.játékos.
3/6 A kérdező kommentje:
a kérdésben feltüntetett eset nincsen, mert 5 lap lehet csak az asztalon. de a kettes egyébként sem változtatna semmit. tehát a kérdés az lenne, hogy melyik a magasabb lap, az
AA888 vagy a JJJ88
ezeket sajnos még keverem.
2014. júl. 29. 11:13
4/6 anonim válasza:
Én is, megkeveredtem evvel a 2 asztalos dologgal :D
Na akkor a JJJ88 magasabb. 2full esetén az nyer amelyik játékosnak a magasabb a 3 egyező lapja. Bocs az előző válaszért.
5/6 A kérdező kommentje:
:) ok, értem, köszi szépen a választ!
2014. júl. 30. 15:22
6/6 anonim válasza:
Mindig az öt legerősebb lap számít, ez örök érvényű szabály :) amennyiben erő egyensúly van split pot következik. Pl. legmagasabb sor van az asztalon (szivárvány board)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!