Ki nyer az alábbi helyzetben (texas hold'em) pókerben?
A felállás a következő:
flop: 10;10;5
Turn: K
River: K
Ellenfelem lapjai: 7;7
Az én lapjaim: 8;9
Midenkinek felhívom a figyelmét, hogy a szabályok szerint a nyertes az, aki a legjobb öt lapos kombinációt képes előállítani! (három pár nincs)
Te nyered a leosztást. A két párod mellé magasabb a kickered.
Lapjaid: K K 10 10 9
Ellenfeled lapjai: K K 10 10 7
Kösz! :)
Én is így gondoltam, csak az ellenfelem nem :)
A felállás a következő:
flop: 10;10;5
Turn: K
River: K
Ellenfelem lapjai: 7;7
Az én lapjaim: 8;9
Midenkinek felhívom a figyelmét, hogy a szabályok szerint a nyertes az, aki a legjobb öt lapos kombinációt képes előállítani! (három pár nincs)
Már miért nyernél 89-el, miközben az ellenfélnél 77-es pár van...
Uram, atyám tanuljatok meg pókerezni...
A közös lapok azok közösek, de ha a kezedben nincs semmi, ami passzolna vagy egy pár..akkor buktad. Hol játszol? Megyek én is erre a helyre játszani ha online póker. :D
10a10b5cKdKd
Ha nekem van 7-es pár a kezemben, akkor viszem a bankot, hiába van neked 8-as 9esed.
Magyarázd már meg hogy miért nyerne 89-es handel a kezében, miközben a másik egy Párt szorongat a kezébe...
Szerintem te nem tudod jól, ez csak Magas Lap esetén volna helytálló, de mivel párt szorongat a kezébe ezért ő nyer, a 89-esel nem nyersz hisz nem egy pár.
Akkor nyerne a 89 -es hand ha a másik 67-essel dekkolna a kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!