Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki nyer az alábbi helyzetben...

Ki nyer az alábbi helyzetben (texas hold'em) pókerben?

Figyelt kérdés

A felállás a következő:

flop: 10;10;5

Turn: K

River: K

Ellenfelem lapjai: 7;7

Az én lapjaim: 8;9

Midenkinek felhívom a figyelmét, hogy a szabályok szerint a nyertes az, aki a legjobb öt lapos kombinációt képes előállítani! (három pár nincs)

2014. júl. 25. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Te nyered a leosztást. A két párod mellé magasabb a kickered.

Lapjaid: K K 10 10 9

Ellenfeled lapjai: K K 10 10 7

2014. júl. 25. 12:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Kösz! :)

Én is így gondoltam, csak az ellenfelem nem :)

2014. júl. 25. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

A felállás a következő:

flop: 10;10;5

Turn: K

River: K

Ellenfelem lapjai: 7;7

Az én lapjaim: 8;9

Midenkinek felhívom a figyelmét, hogy a szabályok szerint a nyertes az, aki a legjobb öt lapos kombinációt képes előállítani! (három pár nincs)

Már miért nyernél 89-el, miközben az ellenfélnél 77-es pár van...

Uram, atyám tanuljatok meg pókerezni...

A közös lapok azok közösek, de ha a kezedben nincs semmi, ami passzolna vagy egy pár..akkor buktad. Hol játszol? Megyek én is erre a helyre játszani ha online póker. :D

10a10b5cKdKd

Ha nekem van 7-es pár a kezemben, akkor viszem a bankot, hiába van neked 8-as 9esed.

2015. febr. 19. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó tanuljon meg pókerezni. Kidobhatja a 7-es párját a kukába, mert KK,1010 két pár és a kísérő lap 9-es.
2015. febr. 20. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Magyarázd már meg hogy miért nyerne 89-es handel a kezében, miközben a másik egy Párt szorongat a kezébe...

Szerintem te nem tudod jól, ez csak Magas Lap esetén volna helytálló, de mivel párt szorongat a kezébe ezért ő nyer, a 89-esel nem nyersz hisz nem egy pár.

Akkor nyerne a 89 -es hand ha a másik 67-essel dekkolna a kezébe.

2015. febr. 22. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!