Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet újra rakni a GTA...

Hogyan lehet újra rakni a GTA 5-öt?

Figyelt kérdés

Játék közben befagyott újra indult a játék (xbox360) majd ezt irta kiThe game was restarted due to a problem with the storage device where the game data was installed

Please replace the storage device and re-install the game data if issues continue to occur

Most újra kell raknom?Hogyan?ahol tartok a játékban azt megtudom valahogy tartani és ha igen hogy?vagy az egészet elölről kell kezdenem?

2014. júl. 27. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
a mentésed megmarad. a 0,1,2,3 fájlokat törölt onnan ahova telepítetted a játékod. ezután telepítsd újra.
2014. júl. 27. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj nem en telepitettem hanem akitol vettem az xboxot.Tudom hová telepítette de nem tudom hogy.A játék egyébként másolt nem eredeti
2014. júl. 27. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
berakod az egyes lemezt. és futtatod
2014. júl. 27. 19:59
 4/4 X483 válasza:

Mentéseket tedd rá egy pendrive-ra.

(Storage -> Games and Apps -> GTA V -> És ott az utolsó mentés-t másold át pendrive-ra)

Ha meg van a akkor megint Storage -> Games And Apps -> GTA V és tudod törölni.

Ha meg van akkor be teszed az első lemezt megvárod még betölt, utána másodikat. Ha meg van mind kettő akkor pendrive-ról gépre ráteszed a mentésed. Letöltöd a "Horizon" nevű programot, ha bent van a pendrive akkor a programon belül ki lesz írva az összes mappa ami XBOX Storage-ba van. Itt is Games and Apps ott GTA V és behúzod a mentést. Vissza dugod a a pendrive-t xbox-ba. Megkeresed a mentést copyzod és visszateszed a helyére. (Én így csináltam).

2014. aug. 7. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!