The Elder Scrolls V skyrim : harcos vagy mágus?
Én speciel szeretek lopakodni, és nincs is annál felemelőbb, mint a mikor úgy lősz fejbe nyíllal 3 katonát, hogy azok azt se tudják honnan jön az áldás :) Na és a 12x-es lopakodó támadás íjjal azért nem rossz.
Egyébként sajnos a társakkal rendszerint az a gond, hogy belépnek a tűzvonalba. Ugyanúgy varázslatoknál, mint íjászkodásnál, vagy közelharcnál is.
Varázslóval akkor érdemes menni, ha elég tapasztalt vagy, és nem bánod, ha időnként váltogatni kell a varázslataidat. Mellé mindenképpen kell 1kezes fegyver is, mert a manából gyorsan ki lehet fogyni, főleg ha már magasabb szintű varázslatokat dobálsz.
Én inkább a három egészséges kombóját javaslom. Support vagy idéző jellegű varázslatokat + egykezes fegyver + lopakodás + ha marad pontod egy kis íjászat.
A távolsági fegyverek használatának megvan az a hátránya, hogy ha senkit nem engedsz közelharcba, akkor nem fejlődik a vértviselésed (persze akkor nem is kell) :)
A tapasztalatlan játékosoknak a harcos a legjobb. Sok pnotot tegyél az életerőre és staminára. Könnyű vele játszani, de nem a legélvezetesebb, mert elég hamar unalmassá válik a viszonylag gyenge közelharci rendszer miatt.
Hosszútávon nekem a mágus a kedvencem. Egyszerűen mindenre jó a mágia. Feláldozható társakat elhet vele megidézni. Ellenségeket lehet egymás ellen fordítani. Árkán tűzben lehet őket elégetni. Ingyen tudod magad és másokat gyógyítani, nagyon hatékonyan. Lehet vasat arannyá változtatni, vízben lélegezni, mágikus páncélt magadra varázsolni.
Hosszútávra mindenképp a mágust ajánlom, haladó játékosoknál verhetetlen a mágia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!