Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim játékban szeretnék...

Skyrim játékban szeretnék mágus ként egy új karaktert kezdeni de hogyan?

Figyelt kérdés
Eddig egy 39.szintű harcosom van.De szeretnék mágust is el kezdeni de ahoz nem igen értek.Milyen fajjal és mikre tegyek majd élet,stamina,magica,és a képességek.(a játék magyar mert semmit nem tok angolul).

2014. márc. 6. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:

nem értem a kérdést más fajal akarsz lenni ? akkor ezt írd be showracemenu

ha pedig csak azt akarod hogy harcosról mágusra vájtani akkor pedig kérj kiképzéseket varázslatról és vegyél sok varázskönyvet :D

2014. márc. 7. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha pure mage akarsz lenni, akkor high elf(magas/nemes elf)

a kaszt. Alap 150 magicka. Addig mindig tegyél a magickára, amíg az cuccok nélkül 300 nem lesz, utána életre.

Skillfa tekintetében neked a destruction+restoration kombó kell. (én személyesen a lightning bolt/villám nyaláb skillt ajánlom) Tegyél perket a Destruction 2kezes kasztolásra

és a fölötte lévő perkre(magyarul nem tudom, angolul Impact).

Followernek Faendalt szerezd meg, ez legyen az első dolgod, ha beérsz riverwoodba, és szintszerzés céljából az íjászatot gyakorold nála, majd szedd vissza a pénzt.

Lépj be, és csináld végig a College of Winterhold-os küldit.

2014. márc. 8. 06:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm.
2014. márc. 8. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!