Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy vegyem rá a szüleimet?

Hogy vegyem rá a szüleimet?

Figyelt kérdés

Ősszel fog kijönni a GTA V PC-re és nagyon meg szeretném venni, de a szüleim nem engedik...

Aztmondják:-bűnöző

-drogos/drogdíler

-agresszív leszek a játéktól

13 éves vagyok és szinte mindent megtiltanak!

SEGÍTSETEK LÉCCI!

2014. júl. 25. 17:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy ez egy tévhit. A játéktól normális ember nem lesz agreszí. És, hogy ezek a programok sokkal kevésbé károsak mint az a sok szemét ami a TV-ben megy. Én 9 évesen kaptam meg az első PC-m és apám gondolkodás nélkűl megvette hozzá a GTA VC-t és San Andreas-t amibe haverral azóta több száz órát bele őltünk az öcsém is játszik azóta és szinte nincs olyan barátom ismerősöm 30 év alatt aki ne játszott volna GTA-val és mégis normálisak vagyunk.
2014. júl. 25. 17:13
 2/20 anonim ***** válasza:
Hát ha a szüleid ilyen megszállottak a véleményük iránt, akkor mondhatsz bármit lepattan róluk. Ők a rendkívül okos jól informált szülők akik mindenáron megvédik a kis gyerkőcöt a fertőtől. Jó persze szerintem se biztos hogy a legjobb játék ez egy 13 évesnek, de annyi idősen én is a GTA San Andreassal játszottam. (20 évesen meg az V-el) Még sem lettem tömeggyilkos. Szóval nem tudok túlzottan segítő választ adni.
2014. júl. 25. 17:36
 3/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

szószerint mit mondjak nekik?

2014. júl. 25. 17:38
 4/20 anonim ***** válasza:
Nézd ahogy mondtam ha ők a fejükbe vették hogy ez "bűnözős, drogos, drogdíleres (tényleg az) és agresszív leszel tőle, akkor mondhatsz bármit úgy is lepattan róluk.
2014. júl. 25. 17:42
 5/20 A kérdező kommentje:

ez engem nagyon zavar, hogy mindenbe beleszólnak...

NAGYON korlátozzák a kockulásomat és hogy mivel játszom

tényleg megőrjítenek!!!

2014. júl. 25. 17:49
 6/20 anonim ***** válasza:
Valami 20-30 éves család ismerőse talán tudna hatni rájuk, de te akármit mondhatsz nem fognak megenyhülni. Tényleg nem a legjobb játék ennyi idősen, de maradandó nyomot nem fog hagyni a személyiségedben.
2014. júl. 25. 17:55
 7/20 A kérdező kommentje:

az a mániájuk hogy ami 16+/18+ azt nem lehet

bármit mondhatok nekik

csak aztmondják hogy persze persze persze és leszarnak!

2014. júl. 25. 17:57
 8/20 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy ez a játék még mindig értelmesebb mint az a sok szar, szemét amit ők a TV-ben bámúlnak. Meg kell velük értetni, hogy a GTA egy komoly mondanivalóval, történettel rendelkező társadalomkritika. Ami inkább művészet mintsem játék. Amúgy mivel engednek játszani?
2014. júl. 25. 17:57
 9/20 A kérdező kommentje:
world of tanks és minecraft
2014. júl. 25. 18:07
 10/20 A kérdező kommentje:
amúgy milyen mondanivalója van a gta-nak?
2014. júl. 25. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!