Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleimet?...

Hogyan vegyem rá a szüleimet? 14/l

Figyelt kérdés
Azt szeretném ha megengednék, hogy elmehessek a barátnőmmel nyáron a nagynénjéhez. Sajnos anyukám nem ismeri az ő nagynénjét és ezért nem vagyok biztos benne hogy megengedné hogy egy hétre ott legyünk vele a barátnőmmel. Én ismerem és tudom hogy jófej. Anyukám ismeri a barátnőm anyukáját, náluk már többször is ott aludtam csak a nagynénjét nem ismeri akihez menni szeretnénk. Ötletek?

2014. máj. 2. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld bebizonyítani, h. jófej.

Esetleg beszéld meg anyuddal, h. beszélje meg a barátnőd anyujával. Vagy ismerkedjen meg a nagynénivel.

2014. máj. 2. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak mond el az anyukádnak ezt a terveteket. Ha beszélne a barátnőd anyukájával, az biztosan könnyebbé tenné, hogy elengedjen. Szerintem ez nem olyan nagyon nagy ügy, simán megengedik. Ha nem olyan tök szigorúak, persze.
2014. máj. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!