Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek ki a kedvencetek a...

Hippi0525 kérdése:

Nektek ki a kedvencetek a csábításból jelesen? Van még valaki akinek Armin tetszik? Mert szerintem mindenki Lysander, Castiel stb fan. : D Kinek tetszene Alexy? (Ha nem lenne meleg)

Figyelt kérdés
Nekem személyes kedvenceim Armin & Alexy < 3

2014. júl. 24. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudok dönteniii

Nathaniel,Kentin,Armin

Nem tom kire hajtsak rá....

2015. jan. 5. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Én óóóriási Alexy fan vagyok egy barátnőm még blogot is ír, amiben összehoz vele 😄 heterok közül pedig Ken (a régi)
2015. jan. 6. 16:01
 13/16 hippy baby válasza:
Nataniel és persze armin!Láttátok Szefi csábitásból jeleseit a youtuben
2015. jan. 11. 18:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Alexy az egyik lecukibb és TUDTÁTOK HOGY a 23. epizódtól nem lesz meleg ? :D
2015. febr. 5. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem Dake a kedvencem, és Nataniel, Lisander is nagyon tetszik csak nála kevés az esélyem, amúgy Armin szerintem is nagyon szép :D
2016. okt. 7. 19:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelműen Castiel, mert igaz hogy az elején egy tapintatlan tahó, de miután összejön a karakterünkkel nagyon aranyos amiket csinál, mond. De én is Alexy-ra hajtanék, ha nem lenne meleg :D
2017. jan. 5. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!