Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elfutna-e nekem? És hogy meg...

Elfutna-e nekem? És hogy meg tudnám kerülni a Steam-et? Hogy letöltöm és be teszem a steam játékok közé mert nem igazán szeretném megvenni.

Figyelt kérdés

Elfutna-e nekem a DayZ akár a modos akár a Standalone.

Gépem főbb paraméterei.CPU:Intel Celeron D 346

GPU:Nvidia Geforce 6200

RAM:512mb

A Call of Duty 4 hibátlanul elfut a legnagyobb felbontásba normál és hight grafikával is.5-7 talán 8 GB-ot szánnák a játékra.A modoshoz elég nekem egy alapbol feltett letömörített Arma II és majd leszedem hozzá a DayZ-t is! Kérlek segítsetek.A H1Z1-ről tudok,várom.Elöre is köszönöm a segítséget :)

#Steam #DayZ #elfutás #Steam kikerülése
2014. júl. 23. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amúgy se futna a gépeden, felesleges még próbálkozni is..
2014. júl. 30. 19:42
 12/13 anonim válasza:
Hát nekem a dayz nem a mod van meg fut maxon 60 fps el de volt rá példa hogy 18 fps em volt a configom i7 3770k 3.5 ghz. Gtx660 2 gb 8 gb ram 2000mhz
2014. aug. 3. 01:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Okés,köszönöm :)

Majd lesz egy kis bővítés ha engedi a gép,túl régi ezért lehet hogy teljesen új kell. :(

2014. aug. 8. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!