Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elfutna-e nekem? És hogy meg...

Elfutna-e nekem? És hogy meg tudnám kerülni a Steam-et? Hogy letöltöm és be teszem a steam játékok közé mert nem igazán szeretném megvenni.

Figyelt kérdés

Elfutna-e nekem a DayZ akár a modos akár a Standalone.

Gépem főbb paraméterei.CPU:Intel Celeron D 346

GPU:Nvidia Geforce 6200

RAM:512mb

A Call of Duty 4 hibátlanul elfut a legnagyobb felbontásba normál és hight grafikával is.5-7 talán 8 GB-ot szánnák a játékra.A modoshoz elég nekem egy alapbol feltett letömörített Arma II és majd leszedem hozzá a DayZ-t is! Kérlek segítsetek.A H1Z1-ről tudok,várom.Elöre is köszönöm a segítséget :)

#Steam #DayZ #elfutás #Steam kikerülése
2014. júl. 23. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%

"nem igazán szeretném megvenni."

Akkor ne játssz vele.

"5-7 talán 8 GB-ot szánnák a játékra."

Ezt meg nem te döntöd el.

2014. júl. 23. 17:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy ha kevés helyet szánnék rá akkor még csinálok,bőven.És nem azért nem venném meg mert le ****** hogy most így meg úgy de ki lehet kerülni a vételt,hallottam róla.Én a Steam-et csak használom,nem adott rá okot hogy rábízzam a bankártyaszámot és hogy pénzt tegyek rá.Ha kell kikerülöm a vételt amit meg megtudok venni boltba akkor inkább ott veszem meg.!
2014. júl. 23. 17:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam hogy úgy vettem észre a gépem még viszi az pentium 4-es játékokat.
2014. júl. 23. 18:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet megkerülni. Ha beteszel egy nem steam es játékot amit torrent teltél a steam könyvtárában örök bannt kapsz... De te megérdemled....
2014. júl. 23. 19:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Már nem lehet kapni egy ku*** választ anélkül hogy bárki is bármit mondana........ÉN EZT CSAK HALLOTAM TE ÁLLAT NEM AKAROM MEGCSINÁLNI TE GYÖKÉR........................
2014. júl. 23. 20:12
 6/13 A kérdező kommentje:

Valaki értelmes választ amibe nincs anyázás,kurturált inteligens választ?Akkor pontosan minek teszik fel torrent oldalakra a DayZ-t ha steam kell hozzá hogy szerverre felmenj.TUDOM hogy létezik olyan hogy tört szerver!!!Akkor minek irogattják hogy STEAM STEAM!

U.I:KURTURÁLTAN KÉRNÉM A VÁLASZT KÖSZÖNÖM!

2014. júl. 23. 20:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Tudom az elöző kommentem első mondata nem volt valami értelmest de már idegileg felbasz a sok kurturálatlan......Persze tisztelet a kivételnek.
2014. júl. 23. 20:29
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

DAFUQ???

Du ju szpík magyar?

"kurturálatlan"

műveletlen, iskolázatlan, tanulatlan, tudatlan, faragatlan: kulturálatlan (pont mint te amilyen kommentet írtál annak aki rendesen válaszolt...)

A kérdésre visszatérve:

"Elfutna-e nekem?" : [link]

Arra a kérdésre hogy hogyan tudnád a Steamet megkerülni youtube.com-on találsz rengeteg tutorialt, persze sokan elmondják ha van rendes Steam accountod, akkor ha Private serveren játszol tört programmal akkor veszélyezteted a felhasználód (bann-t kaphatsz).

Az írásodból egyértelműen az látszódik hogy nem szeretnéd megvenni tehát az előző kommentelő caps lk-kal (vagy folyamatos shift nyomással) való "leordítása" (csupa nagybetű) teljesen felesleges volt és annyit elárult rólad hogy nem az a baj hogy nem mered a Steamre rábízni a bankkártyád (ami egy elég biztonságos rendszer, én évek óta használom és még semmi problémám nem volt) hanem az hogy még korodból kifolyólag nincs kártyád és szüleid nem merik rád bízni az ő kártyájukat.

Mielőtt nekem is írsz egy caps lk-os választ számolj el háromig és utána írj! Lepontozni is szabad, de nincs rá okod mivel a kérdéseidre én is meg az előző válaszolók is rendesen (hasznos) választ adtak.

2014. júl. 25. 17:13
 9/13 A kérdező kommentje:

Ment a "zöld pacsi".A válaszod 100% hasznos,köszönöm.Talán az utolsó előtti hozászolásomban és válaszoló hozászolásába

kicsit talán túloztam de az azért sértő hogy "te meg is érdemled" mert nem volt elfogadni hogy életkortól függetlenül én soha nem bíznám rá egy bankkártyaszámot

.El ismerem fáradt voltam és már nem volt leellenőrizni a helyesírásom.Köszönöm még egyszer a segítséget és hogy káromkodás,anyázás nélkül írtál megjegyzést.Még egyszer de nem utoljára köszönöm.!

2014. júl. 26. 12:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Mielőtt még jönne valami felettébb durva megjegyzés,annyira figyeltem a helyesírást hogy talán a fogalmazásra nem igazán figyeltem.
2014. júl. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!