Kinek van wii-je? Ki szereti?
árlis 1 : 08:44!!!!
Teljesen egyetértek!!
Én is imádom őket főleg amiket a nintendo ad ki!
nem tudom hogy ismered e a mario galaxy-t de nézz róla videót !Szerintem nagyon szép !!!!És már készül is a 2. része
Mindenki hülye akinek nem teccik. A grafikája lenyűgöző. Erre vannak a legeslegjobb játékok ( Kirby Epic Yarn, Super Smash Brothers Brawl, Metroid Prime 3) hogy csak néhányat említsünk. Lejátssza a N64-es játékokat. Az írányítása teljesen egyedi, eleinte bár nehéz, de könnyü megszokni. A legkeresetteb a világon ez a konzol. És ami nálam döntő pont: ÉRTELMES JÁTÉKOK VANNAK RÁ . Mert az xbox, PS3 csak need for speed, haló, CS, Pókember , meg egy rakás lövöldözős, autós, focis, motoros, meg MMORPG. Aki ezeket akarja csinálni, az nem értem mért nem csinálja igazából. Nekem XBOX360-am van, mert az 10000-rel olcsóbb volt, és nem is volt Wii-re pénzem, azért azt vettem. De így, hogy mostmár jelenleg csak 62200, életem legnagyobb hibája volt az XBOX....
Amúgy a legnagyobb baja ennek az országnak a fiatal nemzetsége....csak az agresszió, és száguldási vágy, semmi más. Keressetek rá a Youtube-on az egyik játékra amit mondtam.
U.I.: Mellesleg a Wii minden, minden MINDEN játéka online is. Ilyet hol találsz az XBOX-on, vagy akár a PS3-man? 100-ból 3-szor
Úgyhogy aki nem tud dönteni, erősen tanácsolom a Wii-t
Szép Napot! Előttem szólóval egyetértek abban, hogy sajnos a fiatalok nagy része, nem becsüli ezeket a játékokat...Inkább lövöldöznek stb...A Box 360, és a ps3-nak jobb a grafikája (utóbbi Blu ray, 3D), viszont nekem sokkal jobban bejönnek a Wii-s játékok! New Super Mario Bros, Donkey Kong Country Returns, Mario Karts..stb..!
Én jobban ugrálok a Marioval, mint, hogy akciózzak egyet..!!! Most készülök egy Wii-t venni.Nagyon várom már. Nekem sokáig jó lesz! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!