Kinek van wii-je? Ki szereti?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 18:03
4/20 anonim válasza:
Milyen hülyeség hogy azt irják hogy (nekem nincs).
akkor minek irnak.
Igaz nekem sincs de ismerösömnél játszottam vele de nekem nem jött be.
Mondjuk gizda az irányitás, de a grafika ps2
Tehát ha már valamit veszel egyértelmüen Xbox 360.
5/20 anonim válasza:
Nekem van wii-m, és szerintem jó. Grafikája ugyan annyira nem jó mint a ps3/xbox360--nak, de az irányítás nekem agyon bejön. Hátrány még a wiinél, hogy nincs sok komoly játék rá.
6/20 anonim válasza:
18:26
Mivel az volt a kérdés, hogy kinek van wii-je, írtuk, hogy nekünk nincs.
Amúgy szerintem már inkább PS3, oké, hogy x-et már fel lehet törni, de PS3 még eredeti játékkal is megéri.
7/20 anonim válasza:
Így van... nem az volt a kérdés, hogy akinek van Wii-je............. szóval egy ide :P
8/20 A kérdező kommentje:
kül nekem van wii-m és szerintem király! de köszönöm a véleményeket!
2010. jan. 11. 14:03
9/20 anonim válasza:
Nekem van és nagyon bejön. Van pár olyan játék rá amit kár lenne kihagyni. Tényleg sok a gagyi játék rá, de szinte mindenre sok. Komoly játék pedig van rá, például Silent Hill - Shattered Memories. Néhány játéknak amúgy meglepően szép a grafikája. Mellette van Xbox360-am és DS-em is. Szóval van viszonyítási alapom úgy írok.
10/20 anonim válasza:
Nekem van, szeretem. A grafika nem érdekel, nélküle is lehet jól szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!