Clash of Clans Nehany kerdes? (tobbi lent)
Nem re kezdtem el jatszani a clash of clans on most 25 os szinu vagyok (xp szint) es nehany kerdesem lenne.
Ha nagyobb szintu leszek szeretnek klant csibalni akkor magyart vagy angolt ersemesebb?
Es hol hirdessem a klant hogy jojjenek be?
Es rangot adjak vagy nem erdemes az elejen? Es kemeny klan vezetonek kell lenni vagy baeatsagosnak?
Es mit erdemes irni szabalynak es hogy jojjenek
Koszonom a valaszt :) bocsi a hibakert telorol vagyok
Szia,
Javaslom keresés egy tapasztalt klànt ahol megtanulhatud mi hogy funkcionàl.
Nemzetközi klànt csinàlni nem rossz ötlet de akkor szükséges egy egységes nyelvtudàs. Pl Angol.
Ùj jàtékosokat a közös chatten talàlhatsz.
Egy vezetönek nagyon sokat kell aktívnak lenni. Maradhatnak következetes és akkor talàln többet Maradnak.
2-3 stv teljesen elegendö.
A klànhàborù fontos, talàlni az ami vonza a jàtékosokat.
U.i. Én nem talàlnànk megfelelö magyar klànt magamnak. Egyébként meg külföldön élek ugyhogy egy Német klànhoz csatlakoztam. 60 hàborut nyertünk. Jelenleg 117 szintén vagyok.
Sok sikert
Az alábbi oldalon olvashatsz néhány jó tanácsot:
Ha magyar vagy és magyarokkal alakítasz klánt, akkor nem lesz időbeni eltolódás és nyelvi probléma a tagok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!