Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Clash of Clans Nehany kerdes?...

Clash of Clans Nehany kerdes? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Nem re kezdtem el jatszani a clash of clans on most 25 os szinu vagyok (xp szint) es nehany kerdesem lenne.

Ha nagyobb szintu leszek szeretnek klant csibalni akkor magyart vagy angolt ersemesebb?

Es hol hirdessem a klant hogy jojjenek be?

Es rangot adjak vagy nem erdemes az elejen? Es kemeny klan vezetonek kell lenni vagy baeatsagosnak?

Es mit erdemes irni szabalynak es hogy jojjenek

Koszonom a valaszt :) bocsi a hibakert telorol vagyok

2014. júl. 18. 18:52
 1/2 tref válasza:

Szia,

Javaslom keresés egy tapasztalt klànt ahol megtanulhatud mi hogy funkcionàl.

Nemzetközi klànt csinàlni nem rossz ötlet de akkor szükséges egy egységes nyelvtudàs. Pl Angol.

Ùj jàtékosokat a közös chatten talàlhatsz.

Egy vezetönek nagyon sokat kell aktívnak lenni. Maradhatnak következetes és akkor talàln többet Maradnak.

2-3 stv teljesen elegendö.

A klànhàborù fontos, talàlni az ami vonza a jàtékosokat.

U.i. Én nem talàlnànk megfelelö magyar klànt magamnak. Egyébként meg külföldön élek ugyhogy egy Német klànhoz csatlakoztam. 60 hàborut nyertünk. Jelenleg 117 szintén vagyok.

Sok sikert

2014. okt. 6. 16:23
 2/2 koromarcsi válasza:

Az alábbi oldalon olvashatsz néhány jó tanácsot:

[link]

Ha magyar vagy és magyarokkal alakítasz klánt, akkor nem lesz időbeni eltolódás és nyelvi probléma a tagok között.

2015. jan. 28. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!