Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SOS! Sims 3 Évszakok, vagy...

SOS! Sims 3 Évszakok, vagy Sims 3 Vár A Színpad? Melyiknek mi az előnye, melyiknek mi a hátránya?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, segítség kéne:(
2014. júl. 14. 21:32
 1/2 anonim válasza:
66%

Évszakok:

Előny: új ünnepek, fesztiválok, ki lehet kapcsolni a klímákat ha idegesít, télen lehet hóembert építeni és iglut meg hóangyalt csinálni. Jó bútorok is vannak benne

Hátrány: Egy idő után unalmas és átlagossá válik. Az eső hangja idegesítő és néha még ha a házba van a kamera akkor is úgy hallani hogy esik. A simed elázhat ami negatív hangulatjelzőt ad. Szerintem nem rossz de nekem ez a kiegészítő olyan alapnak tűnik.

Vár a színpad

Előny: Miközben a Sim énekel azt élvezetes nézni (hallgatni) nem unalmas. A bűvészek, Akrobaták és DJ-k kicsit kevesebb opcióval rendelkeznek de azok is egész jók. Óriási pószterek is vannak a csomagban. A velejáró ruhák is egészen jók és én nagyon szeretem ezt a kiegészítőt.

Hátrány: Nem nagyon vannak magasszintű énekesek csak a kiegészítőhöz járó városban. De többiben mint mondjuk Sunset Vally csak te leszel aki nagyra tör és az unalmas mert nem lesz olyan akivel művészpárbajozhatnál. Az olyan hogy mondjuk két énekes vagy egy bűvész és egy akrobata akik ugyanolyan szinten állnak kihívják egymást hogy döntsön a közönség ki a jobb.

Én az Évszakokat ajánlanám mert szerintem az olyan alap dolog mint a házi kedvenc.

2014. júl. 15. 01:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végülis az Évszakok mellett döntöttem! :) Ment a zöld kéz!
2014. júl. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!