Mi az a galaktikus kódex a spore-ban?
Figyelt kérdés
Használtam egy ellenséges fajon azt a vallásos bigyót az űrfázisban és elfoglaltam vele az egész bolygót egy pillanat alatt, de szinte minden szövetségesem ellenem fordult mert megszegtem valami hülye galaktikus kódexet. Ja , és utána szépen elmentettem mert azt hittem hogy majd simán kijavítom velük a kapcsolatot. De hiába adok nekik pénzt, csinálok nekik küldetést nem hajlandóak +5-bél fentebb menni. Már valamiért nem ad pontot küldetésekért. Most mit csináljak hogy kibéküljek velük? Meg egyébként is mi a fene az a galaktikus kódex?2014. júl. 14. 12:44
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez nincs benne pontosan a játékban, de nyilván tartalmazza azt, hogy nem szabad így "varázslattal", harc nélkül elpusztítani az ellenséget. A groxoknál amúgy ez pluszt ad, nem mínuszt. És egyébként igen, nem lehet korlátlanul növelni a kapcsolatot, de nézd meg, kipróbáltad-e az összes kapcsolatjavító lehetőséget ( például ajándék pénz, kereskedelmi útvonal, kereskedés, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!