Gates of Andaron céh alapítás hogy legyen?
Valorianban játszok, arra gondoltam, ha elértem a 60-ast, csak akkor fogok.
Hogyan kezdjem el a céh alapítást? Mit kell csinálni? Hogy fejlesszem?
DE AMI A LEGFONTOSABB: Hogyan szerezzek olyan tagokat, akik eléggé fejlettek hozzá, és online vannak, amikor kell?
Céhet nem azért szeretnék alapítani, hogy legyen még egy felesleg, hanem hogy bővüljenek valorian céhei, több legyen a hely, és persze több játékos, esetleg majd a leendő nagykariknak, ami már előny.
Gondoltam arra is, hogy különböző nagy céhektől úgymond, "kölcsönkérni" karikat innen onnan, hogy fellendüljön a céh, és a saját lábára álljon.
Valaki segítene esetleg ilyen téren?
'Gondoltam arra is, hogy különböző nagy céhektől úgymond, "kölcsönkérni" karikat innen onnan, hogy fellendüljön a céh, és a saját lábára álljon'
Legnagyobb baromság, miért adnának neked 'kölcsön' karikat?
Nagy, erős karikat akarsz a guildedbe? Keresni kell őket, felvenni barátlistába stb, ez máshogy nem fog menni.
Onlineok legyenek amikor kell? Ez a 21. század ember, skype-ról Team Speakről hallottál már? és a levélküldés opcióról?
Olyan alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, amihez csak normális logika kéne, én nem ajánlanám neked a céh alapítást, ilyen gyér tudással nem tudnád elvezetni és csak magaddal meg a szerencsétlen céh társaiddal szúrnál ki.
Ember, szerinted miért jöttem ide segítséget kérni?
Ezek csak ötletek voltak, ha nem jók, akkor írd le, hogy működik, azért jöttem.
1. Valorian 4. legjobb klánjába vagyok és az ember átadás tényleg baromság hogy találhatsz aktív embereket? Klán hírdetés ! És majd jelentkeznek nem 1 hét alatt születnek nagy klánok és könnyű elbukni a klánnal .
2. 60 as szinten nem hiszem hogy csatlakoznak hozzád min. 80-90 akkor már az valami amúgy szerezz 1. nek 6-7 AKTÍV embert (barátok, ismerősök) és azzal mehettek TF re utánna felfigyelnek majd rátok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!