Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Guild Wars 2 vs. WOW. Melyik...

Guild Wars 2 vs. WOW. Melyik jobb?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem te inkább csak okoskodsz, mint hogy valaha is eredetin játszottál volna...
2015. jún. 2. 09:50
 12/16 anonim ***** válasza:

1#

Szerintem a répa jobb.

2015. jún. 6. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:

A guild wars 2-nek nincsen end game-je, az egyetlen, ami kihívás a legendary fegyver megszerzése, de még az se annyira combos. Utána meg marad a PvP meg a WvWvW (jó sok ember 3 szerverről veri kegymást a területért, amit buksz 1 nap után). Mondjuk ott egy zerg rush azért elég komoly (mikor 140-150 ember a 3 szerverről egymásnak ugrik), na ott videokártya meg net legyen a talpán, amelyik bírja a medium beállítást meg a pinget :D

WoW-nál meg ott a havidíj. Mivel én csak nemrég vettem meg még nem igazán vágom hogy megy ez a goldos dolog, de régen voltam eredetin. A grafika mondjuk nem mai csirke, de elég komoly end game volt benne (régen, mikor játszottam), lehet most is megvan, erről nem tudok nyilatkozni. Amúgy meg ha valaki dolgozik (mint én is) havi 3500 forint nem vágja mellbe. Más havonta 20 doboz cigit elszív, az mennyivel drágább és ugyan annyi élvezetet kapott, mint te mondjuk az emlékekkel.

Ennyi.

2015. aug. 20. 12:07
 14/16 anonim ***** válasza:

és mielőtt valaki belém kötne, megvan a Guild Wars 2 is több maxos karival :)

Én 3 hónap alatt meguntam, most várom vajon mi lesz ebből a wowból :D

2015. aug. 20. 12:09
 15/16 A kérdező kommentje:
jön a GW2 kiegje !
2015. aug. 20. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:
az jó, kb 1 hétig lesz mit csinálnod utána megint marad a PvP meg egymás gyilkolása a világ világ ellenin.
2015. aug. 20. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!