Répa vagy Karfiol? Azért mert zöldségeg még nem lehet eldönteni melyik a jobb.
2014. júl. 13. 18:51
2/16 anonim válasza:
hol voltal az utobbi 2 evben?
2014. júl. 13. 18:53
3/16 anonim válasza:
Nekem a WoW
Játszottam a gw2-vel nagyon szeretem ( olvastam a könyveket, játszottam az 1. résszel nagyon sokat) De sajnos nincsen endgame mint mondjuk a wowban. Meg sajnos a story ami folyamatosan frissül kb baromság (1-2 kivéve, a sárkányok levannak teljesen tojva, amitől zseniális lenne a játék) Van még a world pvp ami elég király... 1-2 napig aztán teljesen unalmassá válik. Egyetlen ami számomra mellette szól az hogy megveszed egyszer és megvan. Viszont wownál az a havi 3000 amit egy nap alatt megkeres egy átlag ember sem sok.
2014. júl. 13. 19:14
4/16 anonim válasza:
A Guid Wars-t mondanám, de egyszerűen nincs benne elég tartalom. 2-3 hónap alatt 100%-ra végigjátszod, utána már csak a PvP és a WvW marad, mindenféle értelmesjutalom nélkül.
A WoW kicsit régimódi, de annyi tartalom van benne, mint egyetlen másik játékban sem.
2014. nov. 28. 01:41
5/16 anonim válasza:
A WoW részletesebb, viszont ha nem tudsz fizetni, hiába van eredeti lemezed, hozzá nem tudsz érni. Én elvből nem játszom ilyen g*né rendszerű játékkal, szóval csak szekunder információt tudok megosztani a játékokról. A GW2 kicsit szűkebb, nincs annyi lehetőség. Viszont egyszer megveszed, az a tied, bármikor játszhatsz vele.
2014. nov. 28. 13:27
6/16 anonim válasza:
Ugye előző? Mekkora ganéság hogy valamiből ki kell fizetni a fejlesztőket, akik folyamatosan az új tartalmakat csinálják. Vérlázító.
2015. febr. 14. 16:41
7/16 anonim válasza:
Már azzal is kifizetem, ha megveszem a sz@ros cd-jüket. Más fejlesztő is megvan abból, amit a játékért kap.
2015. máj. 28. 19:26
8/16 anonim válasza:
A WoW játékidő jelenleg kvázi ingyenes. X goldba kerül 30 nap játékidő, és ha az első hónapot meghúzod akkor kényelmesen összejön. Igaz kezdőként akár 2 vagy 3 hónap is kellhet míg beáll az önfenntartás, de az utolsó kieghez járó lv 90 boostal egy a játékkal már ismerős ember(+ utána olvasással) egyszerűen kitermeli a kellő összeget.
2015. jún. 1. 23:35
9/16 anonim válasza:
@23:35
A goldért game time gyakorlatilag egy végtelen körforgás. Gondolt farmolsz hogy meglegyen a játékidőd hogy a következő hónapba is goldot farmolhass hogy meglegyen a játékidős, és közbe gyakorlatilag saját élvezetből nem is játszottál...
2015. jún. 2. 00:12
10/16 anonim válasza:
#9, ha ha ertesz a penzforgatashoz szinte nem is kell farmolj, es ugyanugy elvezet marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!