Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL-ban csak én vagyok ennyire...

LoL-ban csak én vagyok ennyire rossz?

Figyelt kérdés

Ma lejátszottam az első rankedet. Adc voltam és 24/10 stattal hoztuk a meccset. Mikor vége volt akkor azt írta ki hogy statisztika készítése elnyomtam...és kiderült hogy benne maradtam a gamebe szóval olyan Ghost game állapot volt. 1 órát vártam mire megjavult és erre forumon írják hogy ilyenkor a ranked win elveszik. Én csak néztem mikor elolvastam hogy mi a f'sz...minden hónapban töltök rp-t ezzel is segítve a Riotot hogy minőségi játék élményt csináljanak erre elveszik a ranked winem.

Jó túlléptem a win elvesztésén,mondtam magamba hogy akkor gyerünk még egy rankedot és nyerjük meg. Mides voltam 6/0 statom volt és 6/6 statom lett azért mert topon elfeedelték Master Yi-t.Mondanom sem kell milyen érzés egy 12/0 Yi ellen 1v1 mikor Ziggs-el voltam...elvesztettük a meccset.

Jó akkor mentem még egyet. Direkt írom az elején hogy ''adc bot''.Aki meg bannolta a hősöket midre akart volna menni de azt előtte befoglalták így belockolta JINXET..WTF?? Direkt írtam neki hogy én vagy az adc de ő azért is....Jólvan mondom neki hogy akkor carryze le a meccset ha olyan pro.Persze hogy elb'szta alig telt el a játékból 8-9 perc és ő már 0/3 volt. Én meg topot hoztam 3/0 és erre elfeedelik midet,és a jungelest.Persze hogy ezt is veszítettük.

És ilyenkor megkérdezem magamtól hogy mi a f'sz van...nem igaz hogy mindig ilyen szerencsétleneket kell kifogni.

2014. júl. 13. 17:19
1 2
 11/11 anonim válasza:
Jajj istenem a jungler dolga alapvetően,hogy gankeljen,de a mides is szokott.
2017. jan. 17. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!