LoL-ban csak én vagyok ennyire rossz?
Ma lejátszottam az első rankedet. Adc voltam és 24/10 stattal hoztuk a meccset. Mikor vége volt akkor azt írta ki hogy statisztika készítése elnyomtam...és kiderült hogy benne maradtam a gamebe szóval olyan Ghost game állapot volt. 1 órát vártam mire megjavult és erre forumon írják hogy ilyenkor a ranked win elveszik. Én csak néztem mikor elolvastam hogy mi a f'sz...minden hónapban töltök rp-t ezzel is segítve a Riotot hogy minőségi játék élményt csináljanak erre elveszik a ranked winem.
Jó túlléptem a win elvesztésén,mondtam magamba hogy akkor gyerünk még egy rankedot és nyerjük meg. Mides voltam 6/0 statom volt és 6/6 statom lett azért mert topon elfeedelték Master Yi-t.Mondanom sem kell milyen érzés egy 12/0 Yi ellen 1v1 mikor Ziggs-el voltam...elvesztettük a meccset.
Jó akkor mentem még egyet. Direkt írom az elején hogy ''adc bot''.Aki meg bannolta a hősöket midre akart volna menni de azt előtte befoglalták így belockolta JINXET..WTF?? Direkt írtam neki hogy én vagy az adc de ő azért is....Jólvan mondom neki hogy akkor carryze le a meccset ha olyan pro.Persze hogy elb'szta alig telt el a játékból 8-9 perc és ő már 0/3 volt. Én meg topot hoztam 3/0 és erre elfeedelik midet,és a jungelest.Persze hogy ezt is veszítettük.
És ilyenkor megkérdezem magamtól hogy mi a f'sz van...nem igaz hogy mindig ilyen szerencsétleneket kell kifogni.
Írd már le az ingame neved. Kiváncsi lennék mennyire is vagy jó, mert nap mint nap látok ilyet és 100ból 90 tuti, hogy csak beképzeli, hogy jó.
Kit érdekel, hogy adc-t írsz?Pick order van és nem call.
Yi kapott feedet és? Az csak 1champ, ha 2-3 kap feedet akkor ok, de ha 1 az hozható. Nem 3 meccsre kell levetíteni a dolgot, hanem minimum 100-ra.
Írtad hogy pick order...tudod sokan leszarják ezt mert úgy vannak vele hogy ha ő elsőnek beírja hogy melyik lanen megy akkor nehogy már a pick order elvegye az adott ember lanet.
Ezt nem sértésből írtam meg semmi ,csak sokan nem így gondolkoznak mert még a normal game tapasztalat van bennük hogy ahogy belépnek a hősválasztásba egyből írják hogy hova mennek és azzal pickelnek is.
EU EASTEN játszok mmateexd néven
Aha akkor most nagyon gyorsan hagyd abba a rankedet.
Pont ezért kértem a nevet. Egyáltalán nem tudsz farmolni ezért esélytelen, hogy bronzból kikerülj(tuti, hogy oda jutsz az első 10után). Minimum 60farm/10perc kéne, de inkább 70+. Rengeteg goldot jelent. Emellett lényegtelen, hogy leszarják. Te ne tedd, lesz 1-2 lose e-miatt, de több győzelmed is lesz, mert oda jutsz ahol tudsz is játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!